BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Skälderviksplan 11

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • 4.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med insynsskyddat läge, privat balkong mot parken och ett härligt ljusinsläpp. 

 

Hallen öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén och dessutom en rymlig klädkammare.

När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor, vacker originalparkett och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som överblickar fontänen. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp, mediamöbel och matplats utan problem. Från rummet nås lägenhetens balkong med utsikt mot lummiga och trevliga Skälderviksplan. Här hörs den mysiga fontänen porla när du slappar i soffan om somrarna.

Det rymliga köket erbjuder ett trevligt utrymme för middagsgästerna intill fönstret. Här finns gott om plats för förvaring i de höga skåpen och väl tilltagna arbetsytor. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis, och fläkt.

Lägenheten erbjuder två rymliga och välplanerade sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbord. I det ena sovrummet finns dessutom ett flertal originalgarderober, vilket ger extra förvaringsutrymme och charm.

Välkommen på visning!