BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tjurbergsgatan 27 E, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 76.5 kvm
  • 6.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en väl planerad 3:a med öppen och social planlösning och balkong som vetter mot innergården. Här bor ni lugnt och ostört i en lägenheten som har genomgående planlösning och är möjlig att göra om till en 4:a!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter samt plats för möblemang. Från hallen nås nästan samtliga rum i lägenheten. Köket och vardagsrummet har en social och öppen planlösning. Här finns plats för större soffgrupp samt övrigt möblemang. Tack vare tre fönster i fil finner ni ett fint ljusinsläpp in i båda kök och vardagsrum. Intill köket finns gott om plats för större middagsbord. Köket har gott om förvaring bakom vita köksluckor finner ni gott om förvaring samt gott om arbetsyta. Köket har maskinell utrustning så som kyl/frys, ugn, diskmaskin, fläkt och häll.

Sovrummen ligger vägg i vägg och vetter mot den lugna innergården. Båda sovrummen är väl tilltagna och har gott om plats för dubbelsäng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Från det ena sovrummet når ni en underbart balkong med plats för utemöbler samt odlingar. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, badkar, kommod och spegelskåp. 

Detta är sammantaget en perfekt planerad lägenhet med en stor och fin innergård. Missa inte denna visning!