BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kärrtorp/Johanneshov

Vikstensvägen 1

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 2.495.000 kr / Såld
  • 4723
  • 2508
  • 2986
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmer du om att bo i en fantastisk lägenhet med bra läge i centrala Kärrtorp? Då har vi den perfekta bostaden för dig!

Denna underbara tvårumslägenhet på 62 kvm är totalrenoverad 2019 och strålar av ljus och elegans. Belägen med fönster i tre vädersträck, är detta hemmet för dig som älskar att omges av naturligt ljus och frisk luft.

Det rymliga köket är en sann pärla med gott om plats för ett matbord där du kan njuta av härliga måltider med vänner och familj. Du kommer att älska att laga mat i detta kök, som är utrustat med moderna apparater och stilren inredning.

När du stiger in i lägenheten möts du av en stor och inbjudande hall med generöst med förvaringsutrymme och ett praktiskt förråd. Här finns gott om plats för alla dina ytterkläder och skor, så du kan hålla din hall snygg och organiserad.

Det helkaklade badrummet är en dröm med sin moderna design och praktiska dusch. Här finns också förberedelser för att installera en tvättmaskin, vilket ger dig extra bekvämlighet i vardagen.

Det rymliga vardagsrummet är det perfekta stället att koppla av efter en lång dag. Här kan du inreda med dina favoritmöbler och skapa en mysig atmosfär. Det vackra parkettgolvet ger rummet en extra touch.

Sovrummet är en fridfull oas med gott om plats för en stor säng och andra möbler. Dessutom har du en egen klädkammare, vilket gör det enkelt att organisera och hålla dina kläder i toppskick.

Läget är oslagbart med endast en minuts promenad till centrum och tunnelbanestationen. Här har du nära till allt du behöver, inklusive butiker, restauranger och kaféer. Samtidigt är det nära till naturen och möjligheter till rekreation, perfekt för dig som älskar att vara utomhus.