BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Väsjön / Sollentuna

Mellansätravägen 2

  • 7 rum och kök
  • 209 kvm
  • 11.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta magnifika hus på en återvändsgata där lugnet infinner sig direkt. Fantastisk äng med underbar kohage precis utan för knuten. Väldigt nära flera sjöar och en slalombacke! Bättre kan det inte bli! Med en imponerande yta på 209 kvm plus 40 kvm garage fördelat över två våningar och sju och kök erbjuder detta vackra hem en unik kombination av rymlighet och mycket påkostad hög standard. Fem sovrum varav ett är fullt utrustat och kan användas som uthyrningsdel. Nära till förskola (1 min), skola (5min) samt buss (5min)

Framsidan har en mycket trevlig plan gräsmatta och är snyggt i ordningställd i övrigt med stengångar och planteringar.

Det första som möter dig efter den rymliga hallen är det lyxiga köket från Tibro som är en sann dröm för matälskare och kockar. Underbart klinkergolv från Versace. Här finns allt du behöver för att kunna bjuda in till minnesvärda middagar med vänner och familj. Vitvarorna är påkostade från Miele och innefattar fullstor kyl och frys. Inbyggd ugn och micro samt diskmaskin och spishäll. Det finns också en mycket dekorativ köksfläkt. Köket har väldigt generösa bänkytor med snygg bänkskiva och smakfullt kakel ovan. Många skåp erbjuder bra förvaring. Här finns också en trevlig köksö. Pricken över i är det stora specialbyggda skafferiet med glasdörr.

På detta plan har man flera sociala ytor så som stor matplats och stor vardagsrumsdel med härlig braskamin från Contura. Ett mycket stort fönsterparti ger hela rummet ett otroligt ljusinsläpp. Här finns också en mycket fin gästwc med kakel och klinker från Versace. Wc och handfat.

Det stora sovrummet som finns på detta plan kan man helt avskilja från övriga huset och det är fullt utrustat som en egen liten lägenhet med kök med kyl/frys, spis samt tvättmaskin. Underbart badrum med klinker och kakel från Versace. Duschhörna, wc och handfat.

Tvättstugan är rymlig med med tvättmaskin och torktumlare från Miele. Bra arbetsbänk och bra förvaring.

När du vill njuta av frisk luft och avkoppling finns det ingen bättre plats än den privata baksidan som nås direkt från vardagsrummet. Ett mycket stort trädäck sträcker sig runt hela baksidan. Här kan du sola på soliga dagar, grilla läckra måltider eller bara koppla av i en lugn och avskild miljö.

Övre plan har fyra stora sovrum. Gott om plats för nödvändigt möblemang. Snygga garderober från LUMI i samtliga rum. Alla sovrum har också fransk balkong. Här finns också ett stort allrum även detta med otroligt fint fönsterparti. Badrummet på detta plan är mycket stort och lyxigt inrett. Badrumsmöblerna är från Villeroy & Boch. Här finns både ett mycket snyggt badkar och en dusch. Wc och fint handfat med förvaring under.

Det finns också ett stort uppvärmt garage på ca 40 kvm.

Tomten gränsar till ett vackert ängsområde med närhet till två sjöar och en slalombacke och fantastiska Rösjöns naturreservat vilket ger dig möjlighet att utforska naturen och njuta av skönheten som omger ditt nya hem. Oavsett om du är ute efter en lugn promenad eller äventyr i naturen finns det gott om möjligheter direkt utanför din dörr.