BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Sofielundsvägen 5

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 5.170.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Inglasad balkong 
- Diskmaskin och tvättmaskin 
- Sociala ytor 
- Stabil och välskött BRF som äger dess mark 
- Flera förskolor och skolor i området 
- 1 min till tunnelbana 
- Nära grönområden och parker 

På våning två kliver ni in i bostaden som genomsyras av ljus och rymd samt en välplanerad modern planlösning. Här har du ett hem med det mesta du kan önska dig: två välplanerade sovrum, inglasad balkong, mycket förvaring i stor klädkammare samt garderober, stort badrum samt flera stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Bostaden har dessutom ett gavelläge i en fastighet från 2013. Lägg även till att du bor i en stabil föreningen som äger marken! Detta är verkligen ett hem som passar er som ställer krav på erat boende. 

Från bostaden nås tunnelbanan på mindre än två minuter som tar dig till Gullmarsplan och vidare genom Stockholms linjetrafik via tunnelbana, pendeltåg och buss. Vill ni känna stadens puls så tar ni tunnelbanan tre stationer så är ni inne på Södermalm och allt som erbjuds där.

Längre upp på Blåsutvägen hittar ni det populära bageriet Bonne femme som erbjuder dagsfärskt bröd och gott fika. Övriga förnödenheter kan hittas på ICA i Enskededalens centrum som är belägen 5 min bort. Även Globens shoppingcentrum där en välsorterad ICA-butik finns. Där finns åtskilliga restauranger, nattklubb, klädbutiker, apotek, frisörer, konsert- och idrottsevenemang på Tele2- och Avicii Arena. För sista minuten handlingar finns Handlarn som ligger en minut bort, även områdets bästa Sushi hos Åsushi är nära granne. 

Vill du ut i skog och natur så finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd och grönskande parker, promenadstråk, gym i närheten så som Nytorps gärde, Kärrtorps IP. Även flertalet förskolor och skolor finns i området. 

Måste upplevas på plats!