BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 20

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 5.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till ett av Sickla Uddes mest eftertraktade lägen! Detta underbara strandhus erbjuder en makalös bostad med oslagbart läge och en förtrollande utsikt över sjön. Här finner ni en välplanerad bostad med en rymlig hall, ett stilfullt och modernt kök, ett generöst sovrum med tillgång till en härlig balkong som bjuder på fantastisk utsikt och sol hela dagen, ett fräscht och helkaklat badrum samt ett praktiskt förråd. Denna charmiga bostad genomgick en omfattande renovering med smakfulla materialval år 2017/2018 och håller en genomgående hög standard med vitmålade väggar, vackert parkettgolv och fönsterbänkar av natursten. Ett hem att verkligen älska!

Här bor ni med panoramautsikt över hela Hammarby Sjöstad, omgiven av skärgårdsliv och båtliv. Oavsett tid på året eller dygnet kan ni njuta av den spektakulära sjöutsikten och följa den regelbundna båttrafiken som pendlar mellan Mälaren och havet året runt. Vid sommarhalvåret kan ni även skåda skärgårdslivet med båtar som passerar slussarna mellan Mälaren och havet samt de imponerande fyrverkerierna över Södermalm och Djurgården på nyårsafton.

Denna bostadsrättsförening är mycket populär och välskött. De två byggnaderna delar en gemensam och trivsam innergård som har direkt anslutning till strandpromenaden. Dessutom erbjuder fastigheten stort källarförråd på det undre planet för extra förvaring.