BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Gamla Huddingevägen 441, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.195.000 kr / Såld
  • 4788
  • 4317
  • 2650
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna hem till Gamla Huddingevägen 441, 3tr!

Här finner ni en charmig vindslägenhet i genomgående bra skick i nyproducerad fastighet som stod klar för inflyttning i slutet av 2015. Bostaden presenteras enligt följande: hall med avhängningsyta i garderob, helkaklat fräscht badrum, sovalkov med två garderober i burspråket, social planlösning mellan kök och vardagsrum med en fristående köksö. Från vardagsrummet når man den generösa balkongen som vetter i bästa eftermiddagsläge! Lägenheten har eget FTX-system med möjlighet att justera både luftflöde och temperatur med värmeåtervinning för sommar- och vintertid för högsta möjliga komfort.

Gamla Huddingevägen ligger i Örby och precis intill bostaden är det nya centrumet i sin slutfas och kommer stå färdigt under september/oktober. Här finns då livsmedelsbutik, bageri och restaurang. Utanför dörren har ni utmärkta kommunikationer. Busslinje 161 samt 163 stannar utanför huset och går förbi både pendeltåg samt T-banans både gröna och röda linje. Buss 165 ligger en kort promenad bort från huset till Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det tar ca 10min att gå till Älvsjö station där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns och Juliaborg ligger cirka 10 minuter bort som raskt tar dig till Gullmarsplan, från Juliaborg går också buss 144 samt nattbussar väldigt frekvent. Med bil tar du dig snabbt ut till Huddingevägen och Södra länken.

Förutom den service som finns i Örby är det nära både till Älvsjö och Högdalen där ett större utbud finns, bl.a. systembolag, bibliotek, vårdcentral och många fler butiker. Älvsjö C är väldigt expansivt med Stockholmsmässan, hotell, Willys, apotek, gym, frisörer, flertalet mindre butiker samt restauranger mm. Det finns flera fina promenadstråk och cykelvägar genom Örbys trevliga villaområde med cykelavstånd till Älvsjöskogens löpspår eller Långsjöbadet/Älvjsöbadet för svalkande dopp under sommaren.

Sammanfattningsvis ett hem som genomsyras av mycket charm med fina vinklar och ett bra läge i föreningen som ger er sol under dagens bästa timmar.

Välkomna hem!

Boendeform
Bostadsrättslägenhet

Boarea
40 m²

Areakälla
Areauppgift enligt utdrag från lägenhetsregistret.

Upplåtelseform
Bostadsrätt

Antal rum
1 rum och kök

Pris
2 395 000 kr

Månadsavgift
3 866 kr/månad inkl. värme, vatten och kabel-tv via Telia.

Lägenhetsnummer
1302

Andel i föreningen
4.7%