BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 29, 8 tr

  • 4 rum och kök
  • 85 kvm
  • 4.640.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Fyra i gott skick
- Rymlig balkong i soligt läge
- Sällan till salu
- Tre rymliga sovrum
- Badrum och separat WC
- Högt belägen
- Närhet till kommunikationer

Bostaden erbjuder tre rymliga och insynsskyddade sovrum, vilket ger både komfort och integritet. Ett stambytt badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och wc ger alla moderna bekvämligheter, medan en separat wc ytterligare förhöjer funktionaliteten i bostaden.

Balkongen i söderläge är en oas av avkoppling och njutning. Här kan man koppla av och njuta av solens strålar från tidig morgon till sen kväll, samtidigt som man avnjuter fri utsikt.

Vardagsrummet är rymligt och flexibelt att möblera efter eget önskemål, och det utgör en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Köket är fullt utrustat och erbjuder fin matplats intill fönstret.

Denna bostadsrätt ingår i en gedigen och välskött bostadsrättsförening, som stolt kan presentera hela 206 bostadsrätter. Föreningen har en låg belåning om endast 1254 kr per kvadratmeter, vilket ger ekonomisk trygghet och stabilitet för framtiden.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.