BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Segeltorp

Stigfinnarvägen 54

  • 5 RoK
  • 107 kvm
  • 4.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Stigfinnarvägen 54!

Alltför sällan syns dessa fina bostadsrättsradhus till på marknaden, än mindre med ett fint gavelläge och uteplats som är belägen i insynsskyddat sydvästläge med den där åtråvärda eftermiddagssolen. På insidan blir man inte heller besviken där säljarna smakfullt renoverat om samtliga ytskikt, öppnat upp planlösningen samt satt in ett helt nytt modernt kök. Nedervåningen rymmer hela familjen med sociala ytor som också följer med till uteplatsen. Övervåningen består av tre bra sovrum med öppet upp till nock varav det största med en generös walk-in-closet. Två badrum finns fördelade på varsin våning och är från byggnadsåret.

Detta fina hem är beläget i Smista tillhörande Segeltorp med en biltur om fem minuter till Kungens Kurva som har ett enormt utbud av butiker, service, restauranger och nöjen. I närområdet har ni förskola/skola, lekparker samt Zetas Trädgård med ett mysigt café. Från Smista går det bussar löpande till Fruängen/Skärholmen på ca 10-15 minuter där ni har tunnelbaneanslutningar mot stan.

Sammanfattningsvis ett utmärkt hem för er som värdesätter ett centralt, men insynsskyddat läge och vill hitta den där villakänslan.

Välkomna på visning!