BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Stuvsta - Segersminne

Fågelvägen 2A

  • 6 Rok
  • 110 kvm
  • 7.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Fågelvägen 2A!

Här får jag tillfället att visa upp detta charmiga 20-talshus på gaveln som fått sig ett rejält uppsving på senare år med flertalet gjorda renoveringar. Insidan bjuder på en entrévåning med två nyrenoverade badrum, sovrum, vardagsrum med kamin från Contura och moderniserat kök. På övervåningen hittar ni ett mindre allrum som i sin tur leder till tre bra sovrum. I källarvåningen har ni ett litet kontor, pannrum och en separat uthyrningslägenhet med egen ingång som naturligt kan ge detta hem en mycket god ekonomi. Tomten ligger på gaveln av gatan där ni har sociala terrasserade ytor på baksidan, insynsskyddad jacuzzi på framsidan och lättskött gräsmatta längst fram. 

Huset är beläget i Segersminne som är ett av Stuvstas mest populära områden med gångavstånd till det mesta man kan tänkas behöva ha närhet till. Inom närområdet har ni fin natur, idrottsplats, Stora Coop, Kräpplaparken, Skeppsmyreparken, förskola och grundskola upptill årskurs 9. Inom 10 minuters promenad når ni Stuvsta Centrum med pendeltågsanslutning till stan på ca 15 minuter (även tunnelbana finns inom 10-15 minuters promenad från huset), bageri, livsmedelsbutik, frisör, gym restauranger och vårdcentral.

Sammanfattningsvis ett hem som genomsyras av vackra tidstypiska detaljer förenat med moderna renoveringar med påkostade materialval som ger en härlig kombination. Låg driftskostnad med nytt uppvärmningssystem, solceller samt möjligheten till uthyrning av lägenheten som har en separat ingång.

Välkomna hem!