BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Svärdlångsvägen 53, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 72.1 kvm
  • Såld
  • 2515
  • 538
  • 2718
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Renoverad trea som sällan är till salu
Välkommen till denna fantastiska trea på 72 kvm som stolt presenterar sig i ett fint skick. Här finner du en trivsam och välplanerad bostad som erbjuder både komfort och stil.

- Ljus
- Rymlig
- Bra skick
- Originaldetaljer
- Solid bostadsrättsförening
- Två rymliga sovrum
- Balkong i sydvästläge
- Klockrent läge
- Närhet till natur

Rumsbeskrivning
Ljus och rymlig hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med gott om plats för en dubbelsäng. Här kan du inreda ditt eget personliga utrymme och njuta av en god natts sömn i bekväma omgivningar. Väldisponerat kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Matplats för sällskap om ca 4-5 personer. Charmigt och lättmöblerat vardagsrum där komfort och atmosfär går hand i hand. Med generösa ytor och en genomtänkt planlösning erbjuder detta rum gott om plats för möblering och skapar en inbjudande och trivsam miljö. Den ljusa interiören skapar en känsla av rymd och öppenhet. Stora fönster släpper in naturligt ljus som sprider sig över rummet och ger en härlig atmosfär. Detta är den perfekta platsen att koppla av efter en lång dag eller att umgås med nära och kära. Med tanke på den generösa ytan kan du inreda vardagsrummet precis som du vill. Skapa en mysig sittgrupp där du kan njuta av filmkvällar eller bjuda in till trevliga sammankomster. Du kan också skapa en arbetsplats eller en läshörna där du kan fånga lugnet och koncentrera dig. Badrummet är stort och har genomgått en renovering, vilket ger en modern, rymlig och fräsch atmosfär. Här finns bland annat en praktisk tvättmaskin som underlättar vardagen och ger extra bekvämlighet. En balkong i härligt sydvästläge blir en perfekt plats att njuta av soliga eftermiddagar och avkopplande kvällar. Här kan du koppla av med en bok eller umgås med vänner och familj.

Föreningen är välskött och klockren, vilket ger dig trygghet och en långsiktig stabilitet. Här finns gemensamma ytor och faciliteter som förstärker trivseln i området.

Belägen i populära Årstaberg har du närhet till en mängd olika bekvämligheter. Du har allt du behöver inom räckhåll, inklusive service, butiker och restauranger. Området erbjuder även vacker natur och grönområden där du kan njuta av promenader och frisk luft. Dessutom har du utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt i Stockholm och andra delar av staden.

Denna trea är sällan till salu och det är en unik möjlighet att bli ägare till en sådan attraktiv bostad. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

Allmänt om området
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.