BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Dörrvägen 10

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna charmiga lägenhet erbjuder en yta på 55 kvadratmeter och består av två rum och kök. Den bevarar mycket av sin ursprungliga karaktär och stoltserar med en mängd vackra originaldetaljer.

Lägenheten är inredd i en stil som hyllar dess historiska arv och skapar en unik atmosfär. Genomgående väl bevarade golv ger en unik och inbjudande känsla till varje rum. De höga taket ger en känsla av rymd och elegans.

Vardagsrummet har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det är en perfekt plats att koppla av eller umgås med vänner och familj. Här finns även utgår till lägenhetens balkong, med utsikt över trådåsarna.

Det andra rummet är lämpligt som sovrum eller arbetsrum och kan anpassas efter dina behov. Med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng eller ett skrivbord erbjuder det en flexibel användning. 

Köket är utrustat med spis kyl/frys och fläkt, samtidigt som det behåller sin ursprungliga stil. Skåp och förvaringsutrymmen är noggrant bevarade och ger gott om plats för köksredskap och matförvaring. Ett generöst arbetsyta gör matlagning till en njutning, och här finns även utrymme för en matplats där du kan avnjuta dina måltider.

Lägenhetens badrum är stambytt och stilrent. Här finns en bekväm dusch, handfat och toalett. 

Dessutom har lägenheten gott om förvaringsutrymmen, inklusive garderober och skåp, som gör det enkelt att organisera och hålla ordning på dina ägodelar.

Lägenheten är belägen på en lugn gata, med närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och kollektivtrafik. Med dess unika originaldetaljer och charm är den här lägenheten verkligen en pärla som kommer att charma alla som kliver innanför dörren.