BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Segeltorp

Hagvägen 55A

  • 5 rum och kök
  • 122 kvm
  • 7.220.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Hagvägen 55A!

Här får jag tillfället att visa upp detta charmiga och omhändertagna hem med en svårslagen och skyddad tomt på baksidan som vetter mot hagen och naturreservatet - minst sagt idylliskt! Insidan av huset har genomgått löpande renoveringar/underhåll genom åren och innehåller i dagsläget tre sovrum som med enkelhet kan göras om till fem sovrum vid behov. Ett rymligt allrum på övre våningen och ett större vardagsrumpå entréplanet med utgång till inglasat uterum som gör det smidigt att förlänga kvällarna med skydd för sol och regn. Vidare hittar ni två badrum samt en WC varav ett av badrummet är omgjort till en generös spaavdelning med bastu, fint kök samt garage med plats för en bil och massvis med förvaring. På utsidan finns det plats för 3-4 bilar på den asfalterade uppfarten.

Baksidan är alldeles underbar med utmärkta gräsytor för barnen och omgärdas av vackra växtligheter som angränsar till hagen där hästarna betar på somrarna.

Områdets popularitet har nog ingen missat med ett utmärkt avstånd till skolor, förskolor, matbutiker, kommunikationer och inte minst Kungens Kurva med all tänkbar shopping för hela familjen. På 10 minuters promenad har ni bussanslutningar till Fruängen/Skärholmen på 10-15 minuter där ni hittar tunnelbana mot city på drygt 15 minuter.

Sammanfattningsvis ett fint hem som ni enkelt kan anpassa planlösningen på efter era egna behov och med ett insynsskyddat läge mot naturen som inte ofta dyker upp på marknaden.

Välkomna hem!