BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Styrbordsgatan 13, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 3717
  • 345
  • 2275
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket fin 2:a, högt upp i huset med balkong i syd/västläge som ger eftermiddags- och kvällssol! 

Påkostade materialval såsom bänkskivor i svart granit, snyggt parkettgolv, härlig heltäckningsmatta i sovrummet samt påkostat kök. Här behöver man inte lägga tid och energi på kostsamma renoveringar.

Generösa rum med stora fönsterpartier gör detta till ett trivsamt boende. Det fina köket erbjuder köksinredning i tidlös design och matplats för flera middagsgäster. I vardagsrummet finns det gott om plats för sociala sammankomster. Här finns även ett bra utrymme om man vill möblera upp en arbetshörna. Stilrent och komplett badrum. Föreningen äger marken. 

Föreningen disponerar en gemensamhetslokal, Kajutan, tillsammans med föreningen Hammarby Kaj. Det är ett friliggande hus nere på kajen. Kajutan kan användas för tillställningar och möten av olika slag (även utrustad med en bastu). 

Här är lugnet påtagligt och närheten till både stad och natur är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. I området hörs det glada sorlet från den mysiga innergården och skratten studsar mellan byggnader. Under sommaren är området ljuvare än någonsin. En stilla promenad bland vackra fasader, underbara rabatter fyllda av rosor i blom och en älskvärd atmosfär gör en lycklig redan utanför huset!  Här bor du i ett eftertraktat område med stadens myller som granne - ett område som garanterar hög trivselfaktor. Kort gångavstånd till badmöjlighet samt fina naturstråk längs med Järla sjö.

 

 

 

 

 

 

 Lägenheten disponeras enligt nedan:

 

Hall

Välkomnande hall med klinkergolv.  Bra avhängningsmöjligheter en garderob m

Vardagsrum

Trevligt vardagsrum, ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Utgång till balkongen.

Balkong

Rymlig balkong med gott om sol från mitt på dagen till kväll.

Kök med matplats

Fint ljus kök med bänkskiva i svart granit. Perfekt plats för umgänge genom den delvis öppna planlösning mot vardagsrummet. Köket har dubbla överskåp, kyl, frys, diskmaskin, gasspis, spisfläkt, ugn och micro. 

Sovrum 

Härligt sovrum med en skön heltäckningsmatta som ger en rogivande stämning och för tankarna till ett mysigt hotellrum. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och arbetsplats om så önskas. Fransk balkong. Ingång till klädkammaren.

Klädkammare

Spegelskjutdörrar in till klädkammaren. Här är gott om förvaring på både hyllplan och hängare.

Badrum

Helkaklat badrum och klinkergolv. Badrummet är rustat med en marin dörr, badkar, toalett, kommod med tillhörande underskåp, spegel samt tvättmaskin.

Förråd

Till lägenheten hör ett mycket stort förråd om c:a 8 kvm.