BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro

Johan Skyttes väg 245

  • 7 rum och kök
  • 104 kvm
  • 8.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Tänkt dig att bo granne med grönskande lekytor, lekplats och kompisar i nästan varje grannhus där lek spring och bus fyller dagarna. Café, bageri, förskola, skola, mataffär, restaurang bara några minuter bort - låter nästan för bra för att vara sant - men så är livet på Johan Skyttes väg 245.

Själv kan du sitta i trädgården eller njuta i vardagsrummet med ca 4 meter till taknock, och njuta av ett renoverat riktigt trivsamt hus i bra läge.

Alltså - letar du ett optimalt hus var det så kallade livspusslet blir lätt att lägga har du verkligen hittat hem - välkommen! 

Detta trivsamma och mycket väldisponerade hus på ca 172 kvm med lekvänlig tomt ligger i hjärtat av Långbro och Älvsjö. Här har du ett smart planerat hus med 4-6 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, uteplats i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj! Ett modernt och omsorgsfullt renoverat hus som det bara är att flytta in i direkt. 

Läget i villaidyllen Långbro är mycket bra med en promenad på ca 10 minuter till Långbrodalskolan, eller Kämpetorpsskolan och Johan Skyttes skolan och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

Mycket bra kommunikationer med bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, fruktträd, bärbuskar. Plats för studsmatta och barnens lek bland annat.   

- utmärkt skick
- bra läge
- lättskött grönskande trädgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar
- unikt hus med generös takhöjd till nock, ca 4 meter

*****
Matrum / vardagsrum
Ett fantastiskt vardagsrum med upp till ca 4 meter till taknock - unikt och pampigt. Perfekt  med plats för matbord och annat möblemang om så önskas. En social planlösning var du kan ha plats för många - perfekt för barnkalas och middagar. Öppet upp till taknock vilket förstås skapar en härlig rymd och luftig känsla i huset. I direkt anslutning till matrum finns plats för soffgrupp och tv-hörna. Trägolv och målade väggar

*****
Kök
Ett mycket trivsamt kök som blir husets naturliga träffpunkt tillsammans med matplatsen. Köket är renoverat 2013 - modernt och smakfullt. Ett funktionellt kök med bra förvaring, arbetsytor och plats för mästerkocken att briljera. Direkt utgång till generös altan och den grönskande trädgården. 

*****
Uteplats / trädgård
På baksidan med utgång från köket och matplats finns en generös trädäckad altan i perfekt sydvästläge. Altanen är generös och inbäddad bland grönska så plats finns för loungegrupp, matbord, grill och barnens lek finns - verkligen en oas för harmoni och umgänge. Bara ett kliv ner sen till en välskött trädgård med gräsytor, fruktträd och grönskande odlingar. 

*****
Sovrum 1, 2, 3
Tre utmärkta sovrum på entréplanet, med plats för dubbelsäng eller barnens sängar, leksaker, lekyta och förvaring. På nedre plan finns möjligheter för ytterligare sovrum om så önskas.  

*****
Badrum
Ett modernt och smakfullt badrum med både badkar och dusch, modernt och eleganta val av kakel och klinker, samt med golvvärme. 

*****
Hall & gäst-wc
Välkomnande hall med bra utrymme. En utmärkt gäst-wc på entréplanet med wc, handfat, kakel, klinker.   

*****
Sovrum, allrum, sovrum (nedre plan)
Ett riktigt bra nedre plan med möjlighet till 3 sovrum om så önskas. 
Badrum och tvättstuga. 
Egen ingång. Möjligheterna är goda att verkligen anpassa nedre planet efter dina egna önskemål.