BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rågsved

Gillerbacken 28

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 2398
  • 27
  • 13868
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt vällkomna till Gillerbacken 28! Nu har ni unikt tillfälle att förvärva denna bostadsrättslokal och omvandla den till en bostadsrätt.
Här bor du på ett optimalt läge helt ostört på en återvändsgränd med mycket grönska kring huset. Bostadsrättslokalen består av två stora rum, WC med handfat och spegel, samt kokvrå. 

Brf Bäverpälsen är en föreningen som ombildades 2021. Föreningen består av 35 st bostadslägenheter varav 14 st hyresrätter med så kallade "dolda tillgångar" som succesivt säljs av vid tillfälle. 

Och så läget! Rågsved bor man i en välkomnande och lummig del av staden som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda. Området omkring Bjursätra är skogigt, lummigt och kuperat. Alldeles intill ligger fina promenadstråk och sjön Magelungen som ger en härlig naturnära känsla. Området kännetecknas av utmärkta kommunikationer med såväl tunnelbana, bussar som pendeltåg. På bekvämt gångavstånd ligger T-banestation Rågsved (grön linje) med endast ca 20 min till Stockholms Central. Det finns även flertalet bussar som tar dig till Högdalens Centrum, Liljeholmen, Älvsjö station och Huddinge sjukhus. Buss 744 (Högdalen-Huddinge-Ballingsnäs) har hållplats ett stenkast från porten och tar dig till Högdalen Centrum på ca 3 minuter. Även bussarna 143 (Älvsjö station - Högdalen) och 172 (Huddinge-Högdalen-Skarpnäck)

Beviljat bygglov - Beslutet omfattar
Inredning av ny bostad, yttre ändringar samt markförändring. Boarea 67,33 kvm. Nytt fönster och ny dörr fasad mot nordost. Material och kulör dörr och fönster lika befintliga fönster. Fasad mot nordost åtgärdas efter marksänkningen lika befintligt. Marksänkning i nivå innegolv. Plan yta mark ca 1,5 meter från fasad.

I dagsläget disponeras objektet som ett förråd/ samlingslokal. Enligt lagar och riktlinjer går det ej att bo i den, utan att den är färdigställd som lägenhet och slutbesked har erhållits. 

Varmt välkommen till Gillerbacken 28!

- Bostadsrätt: Bygglov med ritningar finns att tillgå (se dokument). Tillstånd från kommunen är färdigställt.
- Vatten och avlopp finns indraget.
- Föreningen har en god stabil ekonomi.
- Låg avgift.
- Lätt möblerade rum.
- Rikligt ljusinsläpp.
- Rikligt plats för förvaring.
- Stambytt 2015, fönsterbyte 3-glas 2015 och fasadrenovering 2015 samtliga avklarade. 
- Föreningen disponerar även 4 st p-platser.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/barnvagns förråd.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen i högdalen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikliga kommunikationer, Rågsveds T-bana (5min) bort, och gröna linjen tar dig in till Stockholms C på endast 20 min. Flertalet busslinjer som 143 tar du dig till Älvsjö station på 10 min mm.
- Rikligt serviceutbud, Rågsveds C finns matbutik (ICA Nära), Livs, ATG, flertal restauranger, sushi, Kebab/ Pizza, gatukök, husmans kost och caféer, apotek, hunddagis mm. Bara ett stenkast ifrån hittar du Högdalens Centrum med dess rikliga service utbud och kommunikationer