BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gladö Kvarn - Huddinge

Vårbacken 1

  • 8 rum och kök
  • 195 kvm
  • 10.000.000 kr / Såld
  • 8164
  • 1539
  • 21734
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Vårbacken 1!

Här kommer huset med stort H! Ett hem som förtjänar sig en glad ägare som bara vill köra in bilen i garaget, hänga in kläderna i garderoben och sätta sig på altanen som vetter mot sjön. Jag talar naturligtvis om denna underbara villa, med den härliga adressen, som precis färdigställts med ett oerhört bortskämt läge i Gladö Kvarn.

Insidan bjuder på en genomarbetad modern planlösning med stora öppna ytor på entrévåningen med ett smakfullt kök bestående av lyxigheter som bland annat stenbänkskiva, integrerad induktionshäll med fläktsystem och vinkyl med tvåzonsklimat. Vardagsrummet ropar efter stora sällskap och med panoramafönster som vetter ut mot sjön i söderläge lär ni knappast sakna en tavla! Skulle ni mot all förmodan känna er frusna så kan ni enkelt öka på den vattenburna golvvärmen eller tända en brasa i kaminen. Från vardagsrummet hittar ni utgång till uteplatsen som givetvis placerats i sydväst och där ni vidare når den lättskötta trädgården som bjuder på kvällens sista strålar från solen. På den övriga delen av entrévåningen hittar ni även ett utmärkt gästrum/arbetsrum, separat tvättstuga/teknikrum med groventré samt ett mycket stilrent badrum.

Övervåningen är mer personlig men är, precis som entrévåningen, mycket klokt planerad och kommer ge alla i familjen nog med utrymme att få ha sitt eget utrymme samt ett gemensamt allrum för en filmkväll och ett smakfullt badrum. Det finns dock ett rum av de fyra på övervåningen som kommer vara värt att kämpa lite extra för när det blir dags att bestämma rummen för er i familjen - Masterbedroom,  rummet som får en att längta hem! Ett oerhört generöst sovrum som är avdelat med en skiljevägg där ena sidan ger en walk-in-closet och den andra ert sovrum med panoramautsikt mot sjön att vakna upp till. Som om det inte vore nog så hittar ni ett privat badrum med både badkar och dusch samt en egen balkong att avnjuta en kopp kaffe på.

Till detta fantastiska hem finns praktiska fördelar såsom gott om förvaringsmöjligheter invändigt, smart belysning styrd av Plejd, isolerat varmgarage med luft/luftvärmepump och elektrisk port, Yale Doorman till samtliga gångdörrar samt trädgård i solsäkert sydvästläge. Huset kommer att vara befriad från kommunal fastighetsavgift de första 15 åren till ett värde om ca 130.000 kr.

Gladö Kvarn ligger cirka 10 minuters bilväg från centrala Huddinge med en tydlig naturnära känsla kopplat till sig med all dess skog som området omgärdas av. Inom sfären av 1-2 minuters promenad har ni det populära badstranden vid Nyboviksbadet, två nyanlagda padelbanor, busshållplats med löpande ruljans till Huddinge. I Gladö Kvarn planeras det byggas förskola framöver, men i dagsläget hittar ni närmsta förskola och grundskola i Västra Balingsnäs som finns på cirka 8 minuters bilväg bort.

Sammanfattningsvis ett alldeles fantastiskt hus som genomsyras av ren kvalitet, naturligt tilltalande färgsättning och ett oemoståndligt läge för er som söker det där extra.

Välkomna till ert nya hem!


Rumsbeskrivning:
Entreplan:
Hall: Ljus hall med avskiljd avhängningsyta. 

Badrum: Stilrent badrum med vattenburen golvvärme. Handfat med kommod och ovanliggande belyst spegel, WC och dusch. Infälld belysning i fönsternisch.

Tvättstuga: Rymlig tvättstuga med klinkergolv, tvättho och gott om förvaring för klädvård. Tvättmaskin och torktumlare. Frånluftvärmepump (senaste modellen från 2023, Nibe F735). Infälld belysning i fönsternisch. Groventré.

Sovrum/Kontor: Utmärkt rum för gäster eller som hemmakontor. Fint ljusinsläpp från fönster. Infälld belysning i fönsternisch.


Kök: Generöst modernt kök med mörka träluckor, påkostad stenbänkskiva samt infälld belysning i fönsternischar. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, lyxig induktionshäll med integrerad köksfläkt, integrerad mikrovågsugn samt vinkyl med tvåzonsklimat. Skiljevägg mot vardagsrum med två öppningar som ger en härlig social tillvaro mellan rummen. Utgång via skjutdörrar från matplatsen till uteplatsen som löper vidare till den lättskötta trädgården. Mycket förvaringsmöjligheter i integrerade lådor i samtliga köksskåp.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från fönster från tre olika väderstreck varav ett panoramafönster som vetter i söder mot sjön. Kamin från Keddy med extra värmemagasin och friskluftintag. Infälld belysning i fönsternisch.

Övre plan:
Allrum: Luftigt och lättmöblerat allrum med underbart ljus från flera fönsterpartier. Infälld belysning i fönsternisch.

Sovrum: Tre utmärkta sovrum med härligt ljusinsläpp. Samtliga sovrum har heltäckningsmatta för högsta komfort. Infälld belysning i fönsternisch.

Badrum: Stort fräscht badrum med elgolvvärme och vattenburet element, handfat med stilren kommod, dusch och WC.

Masterbedroom med privat badrum: Magiskt sovrum med panoramautsikt mot sjön samt heltäckningsmatta för att lyfta hotellkänslan hem. Lyxig walk-in-closet med full inredning. Påkostat privat badrum med badkar, spotlights, handfat med kommod samt en dusch. Från sovrummet finner ni utgång till en egen balkong i husets hörna som ger er solen i bästa sydvästläge!