BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Tranebergsvägen 36

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • 5.375.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

SÄLLAN TILL SALU! Här erbjuds ett av Tranebergs häftigaste boenden, 74 + 30 kvm! - En synnerligen välplanerad etagelägenhet högst upp med oslagbar utsikt över Alvik vackra omgivningar!

* Högst upp, 3+4tr, i ogenerat helt utan insyn med fönster i två väderstreck med magsikt utsikt över natur
* Magisk balkong med en av Tranebergs absolut bästa utsikter!
* Stort sovrum på övre plan tillsammans med 4st takfönster sätter extra karaktär
* Väl fördelade kvm med upp till 2st sovrum samt halvöppen planlösning kök/vardagsrum för dem bästa sociala ytorna
* Två fräscha badrum
* Praktiskt kök med goda arbetsytor och förvaring
* 30-tals attributen väl bevarade; omhändertagen och nyligen behandlad originalparkett, 2,7m takhöjd
* Optimala förvaringsmöjligheter
* Allt detta i oerhört välskött Brf med många renoveringar gjorda och låga lån
* Föreningen har uteplats med grill
* Kortare gångavstånd till både bad, strand- och båtliv intill Mälaren
* Absolut närhet till Alviks Torgs breda kommunikationsutbud och allehanda service


För vidare frågor om bostaden, föreningen eller Traneberg som område så tveka inte att höra av Er! Jag är själv boende på en av granngatorna och svarar mer än gärna på ev funderingar.

Bo bland de lugna, attraktiva och trivsamma kvarteren i Traneberg med närhet till natursköna promenadstråk vid Mälaren. Vid Alviks Torg finns en stor välsorterad ICA-butik, post, banker, inredningsbutiker, blomsteraffär, klädbutiker, sportanläggningar samt ett flertal caféer, pizzerior och restauranger t ex trevliga Sjöpaviljongen.

För mer information besök www.alvikstorg.se. I Tranebergsområdet finns matbutik, restauranger, apotek, motionsslinga, strandpromenad, badplatser, Tranebergs småbåtshamn, Tranebergsparken med utegym, tennis, boulebana, grill, plaskdamm, lekplats och fotbollsplan.

På kort reseavstånd ligger det stora och fina köpcentret Bromma Blocks som är beläget intill Bromma flygplats. En modern galleria med ca 80 butiker i en spännande mix, med delikatessbutiker, caféer och ett flertal restauranger har blivit en ny plats i Stockholm för shopping. Mer info hittar du på www.brommablocks.se.

Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med flertalet bussar, Tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn (Nockebybanan). Bl a nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 10 minuter. Till Bromma flygplats tar man sig snabbt och smidigt med buss från Alviks Torg med en restid på ca 15 min. För närmare information besök www.sl.se för turlistor och trafikinformation.

Tvärbanan går norrut från Alvik under Traneberg, genom Ulvsunda, över Bällstaån, vidare mot Sundbybergs Centrum och sedan vidare mot Frösundaleden och Solna centrum för att avsluta vid Solna station. Söderut kan du lätt åka hela vägen från Solna och Sundbyberg till Alvik, Gullmarsplan och vidare till Hammarby Sjöstad. Den senaste förgreningen går nu även till Bromma flygplats och ska på sikt även innefatta Ursvik och Kista. Se mer på; https://www.sll.se/tvarbanan-kista-helenelund. Se mer på; https://www.sll.se/tvarbanan-kista-helenelund.