BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Alphyddan

Alphyddevägen 55, -2tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 4593
  • 60
  • 4253
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika pärla om hela 78 kvm med ytor och planlösning utöver det vanliga!
Bostaden välkomnar dig med en rymlig hall som erbjuder god plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden öppnas lägenheten upp med sitt kök i öppen planlösning med vardagsrummet som möjliggör att ha hem det stora sällskapet på bjudning. Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och rymmer utan problem en stor soffgrupp samt en matplats intill fönster som bjuder på gott om naturligt ljus tillsammans med den lummiga naturen utanför. Från vardagsrummet har du även access till balkongen i perfekt söderläge, här är det gott om grönska utanför som bidrar till den rofyllda miljö Alphyddan är så känd för!

Lägenheten är registrerad hos föreningen som en etta sedan dagarna då det var en föreningslokal. Idag nyttjas bostaden som en trea med två rum längst in i lägenheten där husets suterräng håller rummen behagligt svala under sommarmånaderna!
Ditt Master bedroom rymmer en stor dubbelsäng och förvaring men pricken över iet är att du har egen ingång till badrummet som kommer utrustat med bubbelbadkar och kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Intill finns ytterligare ett rum som kan disponeras som sovrum, hemmakontor eller en walk-in-closet. Utöver den goda förvaringen har du även ett externt förråd precis utanför dörren.

Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du Slussen på endast några minuter och med tvärbanan tar du dig genom Hammarby Sjöstad och Gullmarsplan vidare till Solna. Bekvämt avstånd till tvättstuga och varmförråd som ligger på samma våningsplan.

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge och snart kommer även tunnelbanans blå linje som kommer trafikera Nacka och planeras vara klar ca 2030. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall.

Välkommen!