BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kebnekaisevägen 20

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 4709
  • 121
  • 6451
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa med underbar uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök. Härligt ljus och fräsch känsla med genomgående modernt skick på lägenheten. Avskiljt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Helkaklat badrum med dusch med glasvägg, wc samt handfat. Dessutom är det förberett för tvättmaskin (el och avlopp).
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens uteplats med trevligt solläge. Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat i modern tappning. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. Som kronan på verket finns här även diskmaskin.

Brf Nipfjället 5 är en mycket trevlig förening med 21 lägenheter. Ekonomiskt välskött med en fastighet i gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter. 

- Supercharmig uteplats med kvällssol
- Låg avgift
- Några minuter till tunnelbanan
- Genomgående hög standard
- Rymligt förråd
- Återvändsgata
- Grönskande omgivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.