BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen - Enskede

Victor Balcks väg 120

  • 4 rum och kök
  • 54 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Jag har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hus här i Tallkrogen med planerad visning lite längre fram. Maila gärna mig om du önskar ytterligare information.

Att bo i Tallkrogen är en plats där barnfamiljer snabbt hittar till rätta i vardagen. Med förskola, skola och smidiga kommunikationer till jobb. Blåbärsskogen har du hyftsat nära och vill du minska barnens allmänna skärmtid, så kan allemansrätten råda bot på det året runt. Servicegraden hög tack vare utbudet vid Tallkrogens centrum.

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Friköpt. 4 rum och kök varav 2 sovrum.

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Områdesbeskrivning

Allmänt om området
Det finns gott om grönområden för den friluftsintresserade, bl.a. Svedmyraskogen med tre nybyggda naturlekplatser och Majroskogen med groddammarna precis runt knuten. Huset ligger även med närhet till Oppundaparken samt Parkleken Odlarängen som lockar under de fina sommardagarna. 

Kommunikation
Kommunikationerna i området är utmärkta med tunnelbanestationen Tallkrogen en kort promenad bort. Härifrån tar det ca 17 minuter till T-centralen och ca 8 minuter till Gullmarsplan. 

Närservice
Det finns ett flertal mysiga cafeer i området. Såsom Café Gateau vid Sockenplan, Enskedeparkens Bageri bakom Enskede Ridskola samt Delselius Bageri i Gamla Enskede. Det finns även flera mysiga kvarterskrogar, bl.a. Matateljén, Gamla Enskede Matbod och Enskede Värdshus.
Det finns några mindre butiker i Tallkrogens Centrum, men när det är dags att storhandla är matvarubutiken BEA Ica Kvantum i Svedmyra ett populärt alternativ.

Parkering
Gott om parkeringsmöjligheter på gatan.

Skolor och förskolor
Flera grundskolor finns i närområdet, Tallkrogens skola (F till åk 6). Fler alternativ är Engelska skolan och Gubbängsskolan. I anslutning till Tallkrogens skola ligger fritidshemmet och förskolan Björnboet. Nära huset finns bland annat förskolorna Kolonetten, Hasselgården samt Svampen.