BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bolmensvägen 14, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 3877
  • 2224
  • 4360
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Gaveltvåa i mycket gott skick
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterade rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad. Renoverat, vackert och tilltaget kök. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, mikro, häll med tillhörande ugn, integrerad diskmaskin och fläkt. Väl tilltagna ytor och praktisk samt genomtänkt förvaring. I köket finns matplats för sällskap om ca 4 personer. Fräscht helkaklat badrum med våtrumsmatta. Utrustat med dusch, förvaring och handfat. Förberett för tvättmaskin. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Rymligt, insynsskyddat och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier i olika väderstreck. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering. Från vardagsrummet nås lägenhetens tidtypiska balkong via vackra dubbeldörrar. Utsikt mot lägenhetens lummiga innergård i söderläge. Lägenheten erbjuder rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. I sovrummet finns dessutom en praktisk garderob.

- Rogivande läge
- Balkong i söderläge
- Insynsskyddad
- Mycket gott skick
- Stora fönsterpartier
- Rikligt ljusinsläpp
- 2,70 m i takhöjd
- Bevarat original
- Helkaklat badrum
- Välskött förening med låg belåning

Allmänt om föreningen
Brf Bolmen 1 är en av Årstas bästa föreningar med 155 lägenheter. Föreningen har låg belåning per kvadratmeter och äger dessutom marken. Fastigheten är k-märkt enligt klassificering Grön vilket innebär restriktioner vid invändiga och utvändiga renoveringar. Bland annat ska planlösningar och originaldetaljer bevaras.

Allmänt om området
I Årsta erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.