BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta havsbad

Årsta Havsbadsvägen 25

  • 2 rum och pentry
  • 30 kvm
  • Såld
  • 10168
  • 45
  • 8680
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Årsta Havsbadsvägen 25!

Nu har ni möjligheten att förvärva den första stugan som byggdes i området med en oslagbar utsikt och troligtvis ett av de absolut bästa lägena i hela området. Här har ni inte bara en stuga utan hela tre separata hus på tomten. Här har man möjligheten att träffas och spendera många härliga sommarkvällar i goda vänners lag. Första stugan byggdes redan 1929 och är Q-märkt och tack vare detta får man på denna fastighet bygga en separat byggnad på upp till 70 kvadratmeter vilket är ovanligt i området. Här finns utöver detta ett härligt rum med braskamin, ett litet kök och separat sovrum. Utanför stugan hittar vi hus nr två som är ett badrum med dusch där du även har tvättmaskin och kylskåp. På samma plattform hittar vi även en helt fantastisk uteplats med en magisk utsikt. Om vi sedan tar oss ner mot det tredje huset hittar vi ett litet vinterbonat hus som är perfekt som gäststuga. Det ligger närmare parkeringen med egen toalett. 

Fastigheten välkomnas av en grusad uppfart med plats för 2-3 bilar. Du når även lätt fastigheten från baksidan via den gamla s.k. Dassgången, en allmän grusväg som är typisk för området. Bra om du behöver bära in lite större saker. 

Området bjuder på otroligt mycket. Allt från golfbanor, friluftsliv och ett fantastiskt litet torg med restaurang och café. Att man sedan har så nära till vattnet är helt fantastiskt. Kom och upptäck denna pärla på plats.

Varmt välkommen på visning!