BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Skanstull

Götgatan 128, 5 tr

  • 4 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 5278
  • 589
  • 4078
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen saluförs denna välplanerade fyrarummare i eftertraktad förening. På femte våningen med slående utsikt i två väderstreck återfinns denna bostad som ligger helt insynsskyddat. Under sommarhalvåret avnjuter ni er lunch eller varför inte middag på balkongen som ligger i ostört, soligt läge mot den härliga gården. Slå dig ned och njut! Den väl genomtänkta planlösningen gör att bostaden passar perfekt för stora familjen eller dig som är i behov av flertalet rum. Lägenheten har en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, ett fullutrustat kök med matplats vid fönstret, ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong, walk in closet i anslutning till vardagsrummet som ger stora förvaringsmöjligheter, ett funktionellt badrum med badkar och tre sovrum.

Här bor du i ett centralt läge med direkt närhet till shopping i Ringen, caféer och restauranger vid Nytorget, T-bana och  busskommunikationer vid Skanstull och grönområden längs Årstaviken. En av Södermalms bästa föreningar med en stängd innergård med hela fyra stycken lekplatser. God ekonomi och garage i huset. Måste upplevas på plats!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med plats för både skor och ytterkläder. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger linoleumgolv.

Kök:
Väl tilltaget kök som har matplats vid ett härligt fönster. Köket är fullutrustat med spis med häll, spisfläkt, kyl/frys, skafferi, förvaringsskåp, vita luckor, bänkskiva i trä. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger linoleumgolv.

Badrum:
Fint badrum som är utrustat med badkar, WC, handfat, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är kaklade och på golvet ligger det svart klinker.

Sovrum 1:
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng och garderob för er som önskar extra förvaring. Väggarna är målade i en ljus kulör och och bryts med en tapetserad fondvägg i ljusblå linnestruktur. Golv av laminat

Sovrum 2:
Sovrum med plats en större säng och möjlighet till förvaring i garderober.  Golv av laminat

Sovrum 3:
Sovrum med plats en större säng och möjlighet till förvaring i garderober. Golv av laminat

Vardagsrum:
Stort och lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti mot föreningens fina innergård. Här finns det plats för en större soffgrupp, matbord och tv-möbel. Väggarna är målande i en ljus kulör och på golvet ligger det parkettgolv av ek. Härifrån når du den stora balkongen som ligger i västerläge. Ingen insyn.