BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Liljeholmen

Rosterigränd 3, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 14805
  • 1276
  • 4077
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmer du om ett exklusivt boende med pool nära stadspuls, kommunikationer, butiker och service men även nära natur, vatten och vackra promenadstråk? Ditt drömmande upphör nu.

Låt mig presentera en exklusiv och yteffektiv 2:a med stora fönsterpartier. Det bästa med lägenheten är den rymliga balkongen om 13 kvm där både matgrupp och loungemöbler får plats. Här kan man avnjuta härligt balkong häng. Lägenheten genomsyras av ljusa golv samt fönsterbänkar i marmor. Dessutom finns det två pooler med soldäck och utsikt över Trekantssjön på föreningens solsäkra innergård. Föreningen är stabil, trygg och äger marken. De har flera lokaler som gemensamt inbringar intäkter vilket hjälper till att amortera ned befintliga lån. Historiskt har följande avgiftsjusteringar skett; I januari 2019 sänktes avgiften med 15 %. I december 2017 fick alla medlemmar en avgiftsfri månad och i augusti 2018 två avgiftsfria månader. Under 2019 amorterade föreningen 3 MSEK.

Hall
Det ljusa parkettgolvet samt de vitmålade ytskikten ger en modern känsla samt rymd invid hallen. Här finns det bra avhängningsytor med plats för både hatthylla och skohylla. Bra med förvaring tack vare två inbyggda garderober.

Vardagsrum
Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med ovanligt stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor samt stort matbord för sällskap upptill minst 6-8 personer. Väl inne i lägenheten finner ni en delvis öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som binds samman av bardisk som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar.

Balkong
Rymlig och solig balkong om ca 13 kvm som vetter mot föreningens mysiga innergård. Balkongen sträcker sig längs hela vardagsrummet samt sovrum. Här har ni för- och eftermiddagssol.

Kök
Stilrent och modernt kök i vitt med gott om förvaring i över- och underskåp även bardisken har underskåp. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Köket är utrustat med rostfria vitvaror från Simens. Utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt tvådelad diskho.

Sovrum
I det ljusa och stora sovrummet finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaringsmöjligheter. Det finns redan en inbyggd garderob i sovrummet.

Badrum
Badrummet som är mycket stilrent och modernt inrett med vitkalkade väggar samt en snygg grå fondvägg som matchar mot det gråa klinkergolvet. Utrustningen består av duschhörna med glasdörrar, golvvärme, kommod med matchande spegel och en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring både ovan och under.

Bostaden är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Det finns både T-bana, tvärbana, bussar, inklusive flygbussarna utanför dörren och närhet till Årstabergs pendelstation. Tunnelbanan ligger direkt utanför porten och tar er in till Stockholm Centralstation på 10 minuter. Hoppar du upp på cykeln är du dessutom i vibrerande Hornstull på bara ett par minuter!