BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Gamla Huddingevägen 439A, vån 2/2

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 6564
  • 2551
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en helt unik vindsetagelägenhet om 50 kvm golvyta i absoluta toppskick! Helt nyproducerad 2015 och genomgående i mycket bra skick. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Imponerande takhöjd och rogivande sovrum på etageloftet med takfönster ovanför sängdelen. Fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin. Mycket bra kommunikationer med buss utanför på gatan som tar dig till Älvsjö station (pendeltåg) på några minuter. Även bra förbindelser till T-bana i Bandhagen och Liljeholmen. Annars är det endast 8 minuters promenad upp till pendeltåget vid Älvsjö. Bra Hemköpsbutik endast ett stenkast bort!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Redan i hallen förstår man att detta är en bostad utöver det vanliga. Bra avhängningsmöjligheter, hatthylla/hängare i vitlaserad ek och god förvaring i 2 st garderober. Smakfullt golv med 30*30 plattor, granitkeramik i ljusgrå färgton. Ingång till lägenheten via säkerhetsdörr.

Badrum
Ett modernt badrum med ingång från hallen. Toppmodernt utrustat med vita kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme i svartgrått utförande. Här finns handfat med kommod undertill och spegelskåp med belysning, WC, handdukstork, spotlights i tak, tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare) från Electrolux, dusch med vikbara duschväggar av glas. 

Kök/Vardagsrum
Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Snygg inredning med vita släta köksluckor med utfasade handtag, bänkskiva i ek och vitt matt kakel ovan arbetsytor. Spotlights i korridor mot badrum och mot sovalkov samt i takkuporna, induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys samt inbyggnadsugn och mikro. Spotlights som bänkbelysning under överskåp. Kopplad spisfläkt med utblås ovan yttertak, vit plåtkåpa. Allt mycket smakfullt kombinerat. Bra utrymme för ordentlig matplats. I vardagsrummet har man även där bra ytor för soffgrupp och i både kök och vardagsrum har man vitmålade väggar och ekparkettgolv (3-stav).  Underbar rymdkänsla upp mot loftet!

Loftvåning
Uppgång till loftet via platsbyggd trappa i hall. Glasräcke runt loftet ökar på ljusflödet i lägenheten. Loftet är uppdelat i två delar, väl anpassat för att ha ett sovrum och ett arbetsrum. Öppningsbart takfönster i sovrummet. Vitmålade väggar och samma fina ekparkettgolv som i kök/vardagsrum.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.