BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Heleneborgsgatan 27

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 4827
  • 6205
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoveringsmöjlighet på Heleneborgsgatan 27!

Brf Skruven Nr 2 upplåter nu en hyresrätt som bostadsrätt, pengarna för försäljningen går därmed direkt in till föreningens kassa och stärker ekonomin ytterligare. Renoveringschans med fri utsikt ner mot Pålsundet, Långholmen och DN-skrapan. Här ni kan njuta av Stockholms finaste solnedgångar. Tack vare det fria läget och cirka tre meter i takhöjd är lägenheten väldigt ljus.

Detta är lägenheten för dig som vill bo i en sekelskifteslägenhet på toppadress, och sätta din egna prägel på interiören då lägenheten ha r renoveringsbehov. Mycket välplanerade kvadratmetrar med en rymlig hall med plats för avhängning, bra planerat badrum, en rymlig klädkammare, ett stort vardagsrum med plats för soffhörna samt sänghörna och separat kök.  För den som önskar en tvåa med separat sovrum finns stor potential, se alternativ planskiss. Alla större ändringar måste godkännas av styrelsen. På golvet ligger i dagsläget en plastmatta men under tros det finnas originalgolv (mer information om detta kommer gå att få på visningarna 13/1 & 14/1).

Brf Skruven nr 2 har mycket god ekonomi, de är skuldfria och har 4 miljoner kr i kassan. Det finns inga planerade avgiftsförändringar.

Välkomna på visning!