BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hässelby strand

Fyrspannsgatan 177, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 2859
  • 2000
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna härliga nyproducerade och stilrena lägenhet i absolut toppskick.

Här finner du ett modernt och välplanerat boende med generösa ljusinsläpp, härliga sällskapsytor i öppen planlösning samt en stor balkong. I allrummet finns plats för både umgänge och matplats, intredningsmöjligheterna gör det enkelt att sätta sin egen prägel på boendet. Toppfint och fullt utrustat kök med vitvaror av hög standard, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den stora balkongen blir ett extra utrymme under sommarhalvåret. Genomgående ekstavsparkett i samtliga rum samt klinkers i entré och våtutrymmen. Ett hem att trivas i.

Varmt välkommen på visning!

- Stor balkong delvis inglasad
- Toppskick
- Fint ljusinsläpp
- Toppfin och stilren
- Luftig planlösning
- Tvättmaskin och torktumlare
- Närhet till service och kommunikationer
- Tunnelbana "in house"
- Stenkast från bad och strövområden

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring med mörkt klinker samt säkerhetsdörr.

BADRUM
I direkt anslutning till hallen ligger badrummet med vita kakelväggar och mörkt klinkergolv. Utrustat med wc, dusch, kommod, väggfast spegelskåp med belysning, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork.


VARDAGSRUM 
Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och en öppen planlösning mot köket. Vackert ekgolv och vita väggar med utgång till den stora och härliga balkongen (delvis inglasad)

KÖK  
Här erbjuds ett modernt och välplanerat kök med vit skåpinredning, vitt kakel med mörk bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spishäll, ugn, spiskåpa.

SOVRUM 
Från vardagsrummet finns två ingångar med skjutdörr till sovrummet. Här finns bra förvaring i form av  skjutdörrsgarderober.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd om ca 6 kvm beläget i entréplan