BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högalid - Södermalm

Högalidsgatan 38A, 4,5tr

  • 2 rum och kök
  • 46.5 kvm
  • Såld
  • 3961
  • 2066
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i vackert hus byggt 1913 med utsikt över takåsarna finns detta underbara hem med balkong i soligt västerläge. Bostaden har en härlig känsla med har många detaljer kvar sedan byggnadsåret. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med vitmålade väggar och vackra vitmålade original trägolv. Kök med inredning delvis från byggnadsåret och platsbyggd matplats för 4 personer. Underbart vardagsrum med underbar rymdkänsla med dess ljusa färgsättning, stora fönsterytor och väl tilltagna takhöjd. Rymligt sovrum med att om utrymme för dubbel säng och got om klädförvaring. Nyrenoverat, helkaklat badrum.

Hall
Välkomnande hall med avhängning på hatthylla och förvaring i klädkammare.

Kök
Underbart kök med stora delar av originalinredningen väl bevarad. I köket finns en trevlig matplats för 4 personer med platsbyggd bänk och vackert spröjsat fönster med utsikt över föreningens lummiga innergård. Utrustat med elspis, diskmaskin, köksfläkt och kyl/frys.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med underbar rymdkänsla med dess ljusa färgsättning, stora fönsterytor och väl tilltagna takhöjd. 

Balkong
Från vardagsrummet nås hemmets balkong i soligt västerläge med utsikt över takåsarna och föreningens lummiga innergård.

Sovrum
Rymligt sovrum med att om utrymme för dubbel säng och gott om klädförvaring.

Badrum
Badrummet renoverades under 2017. Känslan av det gamla har anammats i samband med renoveringen med dess svart-vit-mönstrade klinkergolv och vita kaklade väggarna, tvättställsblandare, takdusch och karaktäristiska wc-stol. I badrummet finns ett litet gulligt fönster ut mot föreningens lummiga innergård.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd ca 4 kvm.

Månadsavgift
Månadsavgiften för lägenheten är 1 935kr/mån. Obligatoriskt tillägg tillkommer balkongfond om 75,83kr/mån samt grundutbud av kabel-tv och gruppanslutningsavgift om 129kr/mån. Total månadsavgift 2140kr/månad.