BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jakobsberg - Järfälla

Minutgränd 7, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 2768
  • 1674
Värdera din bostad

Beskrivning

Supertrevligt varmt och trevligt hem att längta hem till. Ljus färgsättning och stora fönsterytor med underbart ljusinsläpp ger bostaden en härlig känsla av ljus och rymd.  Kök och badrum har de senaste åren genomgått renovering med gott resultat. Väldisponerad bostad med generösa ytor, stort vardagsrum med solig balkong i syd/väst, kök med matplats för 6 personer, badrum med tvättmaskin och två bra sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Om så önskas kan ett tredje sovrum skapas. 

- Genomgående gott skick
- Stor stabil förening
- Stor balkong i syd/väst
- Optimal planlösning
- Matplats för 4-6 personer
- Parkeringplatser i området
- Möjlig 4:a

Hall
Välkomnande hall med snyggt och praktiskt klinkergolv samt vitmålade väggar. I hallen finns gott om förvaring i flertalet garderober.

Vardagsrum
Stort ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck varav ett mycket stort fönsterparti längs hela kortsidan på rummet. Rummets stora fönster och ljusa färgsättning ger en härlig känsla av ljus och rymd. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matrumsmöbler. Från vardagsrummet nås bostadens stora soliga balkong i syd/väst läge med sol större delen av dagen.  

Kök
Generöst kök med gott om förvaringsutrymmen. Köksskåp i ek och generösa arbetsytor. Fullutrustat med elspis, diskmaskin, köksfläkt samt kyl/frys. Rymlig och trevlig matplats för 4-6 personer vid stort fönster med utsikt över grönska. Matplatsen skulle kunna delas av och skapa ett 3:e sovrum om så önskas.

Sovrum 1
Sovrum 1 har gott om utrymme för både dubbelsäng och förvaringsmöbler om så önskas. 

Sovrum 2
Sovrum 2 har också det ljusa väggar. Även i detta rum finns gott om plats för dubbelsäng. 

Badrum
Ljust trevligt badrum med vita kaklade väggar och svart/grått klinkergolv. I badrummet finns spegelskåp med belysning och kommod i vitt, tvättställ, wc, duschkabin och snygg förvaring i vitt skåp ovanför tvättmaskinen. 

Förråd
Till lägenheten för ett förråd om ca 6 kvm i källaren.

Övrigt
Glas-skada finns på balkongdörr och vardagsrumsfönster. Detta kommer att återställas snarast möjligt. Då fasadrenovering pågår kan glasbytet inte ske förrän fasadrenoveringen är klar. Byggställningen beräknas att tas bort vid månadsskiftet maj/juni 2019. Köpare kommer inte att åläggas några kostnader för bytet av glaset. Detta bekostas av säljaren via dennes försäkringsbolag.