BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sätra/Skärholmen

Kungssätravägen 29 B, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 56.1 kvm
  • Såld
  • 3032
  • 1860
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket välplanerade och ljusa hörn-2:a med en härlig balkong i soligt läge. Här bor ni i ett attraktivt område med bra kommunikationer, från lägenheten är det ca 450 m till röda linjens tunnelbana.

Det stora vardagsrummet inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen tack vare det generösa fönsterpartierna. I vardagsrummet finns plats för en ordentlig soffgrupp, soffbord, arbetsplats och även en bra matplats för ca 4-6 personer. Vardagsrummet har även utgång till en mysig balkong.

 

 

Lägenheten erbjuder ett praktiskt och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt bra arbetsyta.

Rofyllt och rymligt sovrum med garderober. Rummet är stort och inrymmer utan problem dubbelsäng, sängbord samt extra förvaring om så önskas.

I hallen erbjuds även ytterligare förvaring i en rymlig klädkammare. Badrummet ligger i anslutning till hallen som är mycket modernt och smakfullt renoverad. Badrummet är utrustat med; Dusch med glasdörrar, kommod med matchande spegelskåp, tvättmaskin, golvvärme samt spotlights i tak med dimmerfunktion. Badrummet genomgick en renovering 2015.

Bara att flytta in och trivas från dag ett, välkommen!