BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Inteckningsvägen 62, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 5760
  • 3918
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna genomgående charmiga och välplanerade 2:a om ca 43 kvm i populära Hägerstensåsen. Lägenheten bjuder på bevarade originaldetaljer och bra förvaringsmöjligheter. Här bor ni med allt ni önskar precis runt knuten; kommunikationer, service, sköna naturområden som Hägerstensbadet, Konstfack och Klättercentret i Telefonplan Lägenheten passar perfekt för singeln såväl som för paret. I avgiften ingår värme, vatten och fiber.

Det luftiga vardagsrummet bjuder på en fantastiskt nyslipad fiskbensparkett i original och härligt ljusinsläpp från det stora fönstret samt den franska balkongen. I vardagsrummet finns det gott om plats för en ordentlig soffgrupp, soffbord, TV-bänk och även plats för matbord.

Charmigt och tidstypiskt kök med bevarade originaldetaljer. Förvaring finns i över- och underskåp. Det erbjuds ett fint ljusinsläpp från fönstret som vetter mot den lummiga naturen.

Det rofyllda sovrummet ligger i ett insynsskyddad läge mot husets baksida och erbjuder gott om plats för en större säng och bra förvaringsmöjligheter.  

Lägenhetens hall ger plats för goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring tack vare de inbyggda garderoberna i original. I anslutning till hallen når ni även lägenhetens badrum som är helkaklat med badkar, wc och vädringsfönster.

- Mycket charmiga originaldetaljer - Nyslipad fiskbensparkett
- Franska balkong
- Lugnt läge
- Nära till tunnelbanan med kort gångavstånd

Ett boende att trivas i från dag ett, varmt välkomna på visning!