BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sätra

Ålgrytevägen 196

  • 7 rum och kök
  • 130 kvm
  • Såld
  • 5636
  • 5553
Värdera din bostad

Beskrivning



ENTRÉPLAN
Hallen
Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Idag finns gott om förvaring i ett förråd under trappen.

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med fantastisk ljusinsläpp genom de generösa fönsterpartierna. Här finns det gott om plats för större soffgrupp med loungedel. Det går att dela av detta rum för att få ett extra sovrum om så önskas. Här finner ni utgång till husets baksida med en trevlig uteplats mot den grönskande trädgården.

Kök
Rymlig och funktionellt kök med gott om förvaring samt utrymme för ett stort matbord. Köket har öppen planlösning mot matplats vilket ger en luftig känsla. Även detta rum går att dela av ifall man har behov av ytterligare ett sovrum. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt, fullstor kyl/frys.

Tvättstuga/bastu
Intill köket finner ni husets nyligen renoverade tvättstuga med golvvärme, dusch, tvättmaskin, torktumlare och varmvattenbredare. Bredvid tvättstugan finner ni den mysiga bastun som rymmer ca 6-8 personer.  

Toalett
En enkel toalett med handfat och WC.

ÖVREPLAN:
Hall
Luftig hall vid övre plan som på ett fint sätt binder samman övervåningens samtliga rum. Här finns förvaring i form av en platsbyggd garderob.

Vardagsrum
Husets bästa rum med ett fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönstren i två vädersträck. Här ryms både soffgrupp och annan önskvärd möblering.

Sovrum
Övervåningen erbjuder fyra bra och rymliga sovrum, varav det ena sovrummet har en stor walk in closet. Alla sovrummen har bra med förvaringsmöjligheter. Vissa av rummen har garderober. Från tre av sovrummen kan ni kliva ut till husets härliga balkong i högt läge. 

Badrum
Renoverat badrum med härlig 60-tals känsla. Badrummet är utrustat med badkar, handfat, spegelskåp, handdukstork och WC.

Garage/parkering
I det isolerade garaget finns det gott om utrymme för bil, trädgårdsredskap och cyklar m.m. Det finns även plats för en till bil på uppfarten framför garaget.