BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm - Nedre Gärdet

Artillerigatan 80, 5 tr, Högst upp

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 5564
  • 3425
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till ett toppfin och ljus drömbostad på en av Östermalms/Nedre Gärdet bästa adresser. Lägenheten ligger högst upp i huset med en perfekt planerad planlösning och bäst av allt en fungerande öppen spis. Föreningen äger marken och har mycket bra ekonomi.

Väl inne i lägenheten möts du av en inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp.

Ett fint utrustat kök som är smakfullt inrett med bra förvaringsmöjligheter. Mellan kök och allrum finner ni goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats för 4-6 personer.

 


I allrummet finns det gott om plats för soffa, soffbord och TV-bänk. Vill ni ha en extra mysfaktor är det bara att tända en brasa i den öppna spisen. Invid allrummet finner ni en rymlig sovalkov där det ryms en större säng.

Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderoben. Invid hallen ligger det helkaklade badrummet med dusch.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Föreningen har god ekonomi med flera genomförda avgiftssänkningar under tidigare år.

- Ligger på en central adress
- Högst upp i huset
- Toppfint och ljust drömboende
- Perfekt planerad lägenhet
- Fungerande öppen spis

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!