BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökmossevägen/Telefonplan

Hökmossevägen 16, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 53.5 kvm
  • Såld
  • 5174
  • 3136
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Hökmossens/Telefonplans kanske finaste lägenhet som nu är till salu! En stilren, modern lägenhet med en bra mix av originaldetaljer. Bostaden ligger högt upp i huset med en solig balkong. Mycket populära kvarter med ca fem minuters gångavstånd till Telefonplans T-bana.

Vardagsrummet stora fönsterpartier släpper in gott om ljus som skapar en härlig atmosfär. Här finns det plats för en rejäl soffa, tv-möbel och även en matplats för  4-6 personer om så önskas. Genom vardagsrummet kommer man ut på den härliga balkongen som vetter mot sydost. Balkongen fungerar väldigt bra som ett extrarum sommartid. Lägenheten har två fina och välplanerade sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Ena sovrummet ligger lugnt beläget mot husets baksida. Det andra sovrummet är stort och har en fin William Morris-tapet. Köket är modernt och elegant inrett med ett fint ljusinsläpp från fönstret. Här finns det goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Välkomnande och rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter samt bra förvaring tack vare den rymliga klädkammaren som är inredd med garderober. I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet med wc, dusch, tvättmaskin samt ett härligt fönster som släpper in mycket ljus.

En välskött förening med låg belåning som under åren har genomgått många stora och kostsamma renoveringar såsom installation av bergvärme för att minska driftkostnaderna.

Ett boende att trivas i från dag ett, varmt välkomna på visning!