BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Valborgsmässovägen 10, 2tr

  • 1.5 rum och kök
  • 34.5 kvm
  • Såld
  • 3613
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en perfekt 1,5:a belägen högt upp med minimal insyn! Flertalet fönster gör att lägenheten är väldigt ljus och får en fin atmosfär. Lägenheten är välplanerad med ett stilrent välrenoverat snyggt kök, stort badrum och ett stort allrum. Unik planlösning och går enkelt att göra om till en 2:a! Belägen endast ett stenkast från T-bana, matvarubutiker, gym, café & restauranger samt med tvättstuga i samma byggnad. Missa inte chansen, välkommen på visning!

Hela lägenheten har genomgående ljust askparkettgolv med vitmålade väggar samt fina detaljer såsom utbytta vägguttag, dimmers i hela lägenheten, bevarade garderobsdörrar och fönsterbrädor i sten.
Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Praktiskt hall med gott om förvaring genom 3 stycken stora garderober med överskåp. Det finns också praktiskt förvaring i form av platsbyggd klädstång och plats för skoställ. Ni kommer in i hallen via entrédörr och det finns också en charmig och trygg gallergrind.

Sovalkov
Smidig sovalkov med plats för en 160 cm säng. Fönster ut mot den grönskande bakgården. Här finns det möjlighet att med enkelhet installera en vägg för den som önskar ett separat sovrum.

Allrum & Kök
Allrummet är stort och är väldisponerat. Här får ni plats med stor soffa, soffbord, fåtölj, TV-möbel samt matbord för flera personer. Den öppna planlösningen till kök ger extra utrymme och skapar en härlig social känsla med ett fantastisk ljusinsläpp. Köket är smakfullt renoverat. Bevarade gråa målade underbänkar med praktiskt förvaring i. Ovanför finner ni öppna hyllor för förvaring samt vita kaklade väggar. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl och frys.

Badrum
Helkaklat badrum med ljus plastmatta och mörkblåa kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, WC och vädringsfönster. Gott om förvaring finns genom platsbyggda hyllor.