BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Heleneborgsgatan 36 B, 1 tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 3802
  • 4369
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna pärla om ca 29 kvadrat på en av söders bästa adresser. Här bor ni med närhet till pulsen i Hornstull i en lägenhet som erbjuder allt från en väldisponerad planlösning, charmiga originaldetaljer samt balkong med utsikt över Riddarfjärden.

Det luftiga sällskapsrummet kännetecknas av ett generöst fönster med tidsenliga beslag, charmigt fiskbensparkett samt högt i tak. Här finns plats för soffa med tillhörande bord, säng och även ett mindre matbord. Från detta rum når ni till den trivsamma balkongen med lummig utsikt och vy över Riddarfjärdens glittrande vatten.

Mellan vardagsrum och hall nås det pittoreska köket som nyttjar ytorna på ett optimalt sätt. Den maskinella utrustningen består av gasspis, kyl/frys och diskmaskin.

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Härifrån når du till den inbyggda garderoben. Från hallen nås även det helkaklade badrummet som präglas av ljusa färger samt dusch.   

Lägenheten är belägen i expansiva Hornstull med kommunikationer i form av tunnelbana och innerstadsbussar precis runt husknuten. Inom gångavstånd finner ni Hornhuset med sitt rika utbud av shopping, restauranger och servicebutiker. Härliga promenadstråk utmed Hornstulls Strand med närhet till vackra Reimersholme och Långholmens friluftsliv.

- Balkong med utsikt
- Socialt och kvadratsmart boende
- Högt i tak
- Charmiga originaldetaljer och hög standard
- Närhet till stadens puls men även vatten och grönska


Varmt välkomna till en lägenhet att direkt flytta in och trivas i!