BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Erstagatan 22, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 5558
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende på bästa adress mitt i populära Sofo med optimerad planlösning, tilltagen takhöjd och härlig balkong samt bygglov för altandörr mot innergården!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt och snickerier samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Hela lägenheten och dess ytskikt har smakfullt renoverats på bästa sätt. Kök, badrum och wc är i absoluta toppskick med bl.a. både diskmaskin och tvättmaskin samt komplett med all övrig maskinell utrustning. Stort och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och gott om sällskapsytor samt perfekt utrymme för större matplats. Två rogivande sovrum finns i vardera ände av lägenheten med smarta förvaringslösningar. Gott om förvaring finns även i inbyggda garderober i den inre hallen och entréhallen samt i det medföljande vindsförrådet.

Stabil och välskött förening med alla stora renoveringar genomförda. Gemensam takterrass med soligt söderläge finns samt barnvagnsrum, cykelförråd och tvättstuga. God ekonomi i föreningen där de överväger att ev. sälja ut delar av råvinden och bebygga vindslägenheter framöver vilket skulle stärka ekonomin ytterliggare.

- Bästa adress mitt i Sofo

- Balkong och bygglov för altandörr mot innergården

- Tilltagen takhöjd

- Bra förvaringsmöjligheter

- Smakfullt renoverad till absoluta toppskick

- Stora fönsterpartier i flera väderstreck

 - Gemensam takterrass i söderläge