BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Huvudsta

Bygatan 15, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 4997
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt soligt läge finns detta varma och trevliga hem. Bostaden har en härlig känsla av ljus och rymd med dess väl tilltagna ytor och stora fönster med generösa ljusinsläpp. Väldisponerad med sovrummen separarade, snyggt renoverat kök med platsbyggd matplats i svart granit, stort vardagsrum med utgång till en solig balkong. Kaklat badrum, samt gästwc och stor klädkammare. Ett hem att längta hem till.

Mycket stabil förening med god ekonomi och fastigheter i mycket gott skick. Närhet till kommunikationer samt flertalet skolor och förskolor.

Kök
Stort, trevligt och renoverat kök med vita ramluckor, svart kakel ovanför den exklusiva arbetsbänken svarta granit. I köket finns en platsbyggd matplats med utrymme för 4-6 personer. Köksbordet är såsom arbetsbänken i svart granit. Under och samt över köksbordet finns gott om förvaringsutrymmen. Utrustningen i köket består av extra bred elspis(70cm) från Electrolux, köksfläkt (Whirpool), Kyl/frys (Bosch), helintregrerad diskmaskin (Electrolux). Vita väggar samt en fondtapet, ljust klinkergolv med mörk fog på golv. Ett välplanerat och snyggt renoverat kök för den kräsne.

Tvättstuga
Intill köket finns hemmets tvättstuga. Utrymmet har ljusa väggar, fondtapet samt schackrutigt klinkergolv. Arbetsbänk och flertalet hyllor för förvaring, tvättställ samt en tvättmaskin från Bosch.

Sovrum 1
Stort trevligt sovrum med stort fönster mot föreningens lugna gräsbeklädda gård. Dubbelsäng och en generös arbetsplats får utan problem plats. I rummet finns en fast garderob. Rummet har vita väggar och en sober fin randig fondtapet samt ett snyggt och praktiskt laminatgolv.

Sovrum 2
Sovrummet är beläget intill köket med fönster mot föreningens lugna gräsbeklädda gård. Här finns plats för dubbelsäng. I rummet finns gott om förvaringsutrymme i platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Rummet har vita väggar och en lekfull svartvit fondtapet samt laminatgolv.

Hall
Välkomnande hall med snyggt och praktiskt schackrutigt klinkergolv precis i entrén. Golvet i resterande del av hallen är ett vackert parkettgolv. Intill entrén finns plats förvaring och avhängning i två fasta garderober. Vidare i hallen finns en fast garderob samt en stor klädkammare med hyllor och hängare.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med ett tidsenligt mycket generöst fönster i soligt syd/ostläge. Rummets yta, ljusa färger och stora fönster med rikligt ljusinsläpp ger en härlig känsla av ljus och rymd. Väggarna är alla tapetserade och på golvet finns ett vackert original parkettgolv. Från vardagsrummet nås hemmets stora trädeckade balkong i soligt läge.

Badrum
Badrum med helkaklade väggar och plastmatta på golvet. Duschkabin, tvättställ, badrumsskåp samt wc.

Gästwc
Intill badrummet finns hemmets trevliga gästwc med svart klinkergolv, vitkaklade väggar samt en fondvägg i svart mosaik. Tvättställ samt wc.

Till lägenheten hör ett förråd.