BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Scheelegatan 22, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 3416
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är den här, en av Kungsholmens absolut finaste pärlor! Bostaden totalrenoverade 2014 och är belägen mitt i pulsen på en av Kungsholmens bästa adresser.

Här bor man i ett högt och fritt läge på våning 5 med en häpnadsväckande utsikt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där rymden och ljusinflödet från tre stora fönster, imponerar. Ett drömkök med Carrara marmor, integrerad kyl/frys samt fantastiska förvaringsutrymmen i stilsäkra skåp och lådor. Synnerligen fina trägolv som är genomgående för hela lägenheten. Två rymliga sovrum varav det ena med en charmig, fransk balkong samt en stor och platsbyggd garderob som löser alla förvaringsbekymmer.

Detta drömboende har allt och lite till!

Varmt välkommen på visning!

- Högt och fritt äge på våning 5, med utsikt mot vackra Rådhuset.

- Topprenoverat med exklusiva materialval och klassiska färger - 2014.

- Synnerligen fint renoverat kök med bänkskiva och sidostycken av Carrara-Marmor, inbyggd diskmaskin och kyl/frys, exklusiv underlimmad diskho, varmluftsugn, micro och skåpshandtag samt blandare i mässing.

- Fint renoverat badrum med stora väggplattor. Utöver den vita porslinsinredningen erbjuds glasvägg och regndusch. Förberett för tvättmaskin med el, vatten och avlopp.

- Förvaring genom stor garderob med skjutdörrar i det större sovrummet samt garderob/klädkammare i det mindre sovrummet.

- Låg månadsavgift där värme, vatten, bredband från Ownit med 100/100 MB & möjlighet att mot egen avgift gå upp till 1 000 MB & kabel-TV från Comhem ingår.

- Tre stora fönster i vardagsrummet imponerar med ett generöst ljusinflöde.

- Det större sovrum erbjuder fransk balkong och det mindre har ett charmigt burspråk med sidofönster.

- Genomgående goda ljusinsläpp.

- Källarförråd på ca 8-10 kvm.

- Utmärkta kommunikationer med Rådhuset och Fridhemsplans T-bana samt Centralen några minuter bort.