BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Stora Essingen

Vänskapsvägen 45

  • 1 rum och kokvrå
  • 22 kvm
  • 2.315.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning


Hjärtinnerligt välkommen till en mycket fin och ljus pärla med flip-flop avstånd till närmsta badplats. Denna pärla erbjuder en magisk utsikt med kvällssol ut mot vattnet på en av Stora Essingens bästa adresser! Klicka på videosymbolen för film och intalad fakta om så önskas, snabbt & informativt!
Väl i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar gedigna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt och ursprungsdetaljer samt stort fönsterparti som ger rikligt ljusinsläpp. Parketten lagd i Holländskt mönster tillsammans med kalkstengolvet i hallen ger karaktär.

Luftigt allrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i fint skick med bra utrustning. Köksattiraljerna nås lätt då öppna hyllor kompletterar förvaringen. Fönstret i köket kan vara ett av öns charmigaste! I vardagsrummet finns plats för såväl liten soffa och stor säng. Badrummet stoltserar med badkar och förvaring av klass.

Säkerhetsdörr äro installerad och rymligt vindsförråd samt en praktisk matkällare ingår i köpet. I föreningens trädgård finns plats för stora sällskap och här erbjuds både solstolar och sittgrupper samt grill, utsikten ger mången gäst mersmak. Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Badplatsen är på badrocksavstånd!