BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kungsholms strand 183

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt charmig etta med stort ljusintag i toppläge! Denna lägenhet erbjuder ett litet kök som nyligen renoverades 2020 med en elegant carrara marmorbänkskiva och är utrustat med alla bekvämligheter du behöver. Här möts du av vackra spröjsade fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, och takhöjden är väl tilltagen. Balkongen ligger i söderläge och vetter mot föreningens grönskande innergård.

Golvets eleganta fiskbensparkett ger rummet karaktär, och de nyligen målade väggarna i ljusa toner skapar en känsla av fräschör och öppenhet. Här finns gott om utrymme för möblering med plats för både soffa, säng, matbord och arbetsplats. Badrummet är stilrent och fullt kaklat.

Men det är inte bara själva lägenheten som är enastående, den är även belägen i en välskött förening! Föreningen har låga skulder och har redan genomfört flera stora renoveringar, vilket ger dig extra trygghet och komfort. Precis utanför dörren ligger den glittrande Karlbergssjön med sina vackra promenadstråk och enastående utsikt mot Karlbergs Slott. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbana och närliggande shopping i Västermalmsgallerian.