BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Wollmar Yxkullsgatan 18, 1,5tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 7.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Invid Mariatorget finns denna mycket trevliga och charmiga funkistrea 1,5tr upp. Denna välplanerade lägenhet har dessutom en balkong som vetter in mot föreningens lugna innergård och ligger ett stenkast från både Södra station med pendlingsmöjlighet samt tunnelbanan vid Mariatorget. Här bjuds på två ordentliga sovrum, ett funktionellt kök med matplats, ett rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp, förvaringsmöjligheter i form av klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch.

Utöver detta är föreningen mycket trivsam med en stabil ekonomi, endast 865kr lån/kvm, fastigheten är stambytt och tack vare god lokalintäkt har man kunnat hålla avgifterna låga. Här bor ni centralt med närhet till populära Mariatorget och resterande delar av Södermalm med hela dess utbud i form av barer, caféer, restauranger och butiker!

- Solig takterass i föreningen
- Vind och källarförråd
- Låg avgift
- Låg belåning med endast 865kr lån/kvm
- Stambytt
- Äkta förening som äger marken

Lägenheten disponeras enligt följande:


Hall
med ekparkett (2011) och målade väggar. Plats för avhängning i form av inbyggd garderob med överskåp samt hatthylla. 

Kök
Trevligt funktionellt kök (2005 + 2014) med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor och arbetsbänk i svart laminat. Utrustad med gasspis, gasugn, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Plats för matbord och/eller avlastningsbänk. Fönster som vetter in mot gården.

Sovrum 1
med klickgolv och målade väggar. Detta sovrum ligger i fil med kök med en inbyggd garderob. Här är det stort nog för både dubbelsäng och ytterligare en garderob eller byrå/skrivbord. Fönster som vetter in mot innergård. 

Sovrum 2
med klickgolv och målade väggar. Ett rymligt sovrum med plats för stor säng och byrå/garderob och skrivbord, perfekt som barnrum eller arbetsrum/gästrum. Fönster som vetter ut mot gatan. 

Vardagsrum
med ekparkettgolv (2011) och målade väggar. Här finns det gott om plats för både matbord, soffa och annat tv-möblemang. En praktisk platsbyggd bokhylla längs ena väggen med. Utgång till balkong når ni härifrån som vetter mot föreningens lugna innergård.

Klädkammare
Inredd klädkammare med plats för både kläder och skor.

Badrum
Helkaklat badrum med wc-stol, duschhörna, handfat med kommod och spegelskåp ovan samt handdukstork. Det finns plats för tvättmaskin om man önskar, dock ej framdraget. El finns i spegelskåpet. (2010)