BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Margretelundsvägen 76

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 3.405.000 kr / Såld
  • 834
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Margretelundsvägen 76!

Här finner ni en rymlig 2:a i ett lugnt och familjevänligt område intill grönskande omgivningar och nära gångavstånd till det populära Johannelundsbadet med fint parkområde, en bro ifrån stan i stabil och välordnad BRF med låg avgift där även bredband ingår. Bostaden är i i behov av en del renovering, men har även potential att göras om till en mini 3:a om man delar av vardagsrummet. Trevligt hörnläge på balkongen som vetter i höjd med träden utanför och bjuder på nordvästläge. Genomgående välplanerade ytor med möjlighet att öppna upp mellan vardagsrum och kök för en ännu öppnare planlösning.

Till tunnelbanan tar du dig med en kortare promenad, mer praktiskt läge får du leta efter. Med närhet till Alviks torg har du matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger inom sparsamt gångavstånd. Utöver tunnelbanan finns även tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla.

Brf Nipfjället 10 är en utav området största och starkaste föreningar med ordnad ekonomi och en fastighet i mycket gott skick! Tomten ägs av föreningen, vilket är ovanligt för området. Dolda tillgångar i form av hyresrätter, i dagsläget ca 17 st. Garage, tvättstuga, gästlägenhet, förråd, cykelförråd samt gemensam uteplats med grill är några av de lyxiga tillgångarna som föreningen erbjuder. I dagsläget har föreningen en välfylld kassa.

- Härligt hörnläge på balkong i nordväst med grönskande omgivning
- Stabil förening som äger marken
- Kort promenad till tunnelbanan
- Rymlig tvåa med möjlighet att göra om till en trea
- Ett stenkast till vattnet
- Hiss i fastigheten
- Garage och tvättstuga i samma fastighet

Sammanfattningsvis ett fint hem som genomsyras av en väldisponerad planlösning och med ett centralt läge med närhet till det mesta!