BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Skanstull

Ringvägen 133, 5tr

  • 1 rum och kök
  • 20 kvm
  • 2.705.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Kliv in i denna förtrollande etta på Södermalm, där varje kvadratmeter är varsamt optimerad för maximal komfort och stil. Med en soldränkt balkong med utsikt över de vackra plåttaken, bjuder denna lägenhet in till lugna stunder och pittoreska sommarkvällar som målar himlen i mjuka färger.

Här möts du av det ljusa och luftiga köket där varje detalj är genomtänkt för att skapa en perfekt plats för kulinariska äventyr. Gasspisen lockar med möjligheten till trevliga måltider medan kylskåpet från Smeg i ljusblått färgar rummet med en touch av retrocharm. Här finns även smarta förvaringslösningar och en utfällbar bänkskiva som gör det enkelt att förbereda och servera måltider, perfekt för att bjuda in vänner på en avslappnad fredagskväll.

Den gemytliga atmosfären fortsätter upp till det charmiga sovloftet, nått via en vitmålad trästege, som erbjuder en privat oas för välförtjänt vila och avkoppling. I det praktiska badrummet under sovloftet finner du allt du behöver för en bekväm vardag, komplett med dusch, handfat och förvaringshylla för badrumsartiklar.

Denna unika lägenhet är en del av en stabil förening som värnar om sina medlemmar och erbjuder bekvämligheter som hiss och en välskött innergård. Upplev Söders pulsande hjärta med endast en kort promenad till trendiga Nytorget och SoFo, där ett överflöd av restauranger, butiker och caféer väntar på att upptäckas. För naturälskare lockar grönskande Vitabergsparken och Blecktornsparken med sina idylliska promenadvägar och lugna hörn för avkoppling.

Detta boende är även väl anslutet till stadens kollektivtrafiknät busslinjer precis utanför dörren samt tunnelbanestationen Skanstull endast några minuters promenad bort. Utforska det bästa av Södermalm och låt denna fantastiska etta bli din oas mitt i stadens puls.