BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp

Stöttingsgränd 10

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 2.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna att hänföras av denna nyrenoverade tvåa med fokus på detaljer och lösningar som förenklar och förgyller vardagen. Bostaden har de senaste åren varsamt renoverats med genomtänkta materialval och lösningar för dig som värdesätter modernitet, lyx och ett problemfritt vardagsliv. Dessutom ligger bostaden i områdets bästa bostadsrättsförening. 

Här har kvadratmeterna utnyttjats till max och lägenheten känns större än sina 46 kvm. En rymlig och hemtrevlig hall välkomnar när man kommer hem där både en framtida barnvagn och festens alla skor och jackor får plats. Köket rymmer alla bekvämligheter tänkbara med gott om arbetsyta och förvaring. Köket är bra planerat och en av lägenhetens alla smarta lösningar är ett litet vägghängt matbord för frukost, lunch och middag som också kan fällas ned när pratade gäster ska huseras. I köket finns också ett modernt kallskafferi för den kräsne matlagaren.

Vardagsrummet är stort, rymligt och lättmöblerat med spotlights och led-belysning för den som gärna byter ljuskälla efter behov. Här finns idag även en projektor med möjlighet för anslutning till chromecast. Projektorn kan köpas till för den som är intresserad och vill man använda en egen projektor finns redan installationen färdig och klar. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen med plats för sittmöbler och odling i blomlådorna som medföljer köpet. Trallen är specialanpassad till balkongens mått och följer även den med köpet. 

Från hallen nås sovrummet som med lätthet rymmer en större säng och erbjuder en stor hörngarderob med spegeldörrar och integrerad belysning. Väggen mellan kök och vardagsrum är extra isolerad för att dämpa ljud från kökets brummande kaffemaskiner, kylskåp och diskskrammel. Sovrummet är mysigt och här blir nattsömnen som en dröm. 

På andra sidan hallen hittas badrummet. Badrummet är stort och avlångt vilket underlättar när fler i hushållet ska göra morgonbestyren en stressig vardagsmorgon. Förutom flera personer rymmer även badrummet ett vägghängt förvaringsskåp, spegelskåp, badkar, handdukstork och fönster för vädring. Badrummet har en härlig golvvärme vars kostnad föreningen står för - det är alltså fri tillgång till ett varmt golv när kalla fötter kliver ur duschen eller nyvakna fötter trippar in en tidig morgon. 

Brf Barisen 1 kan vara områdets bästa förening med låga lån, låga avgifter och solceller. Dessutom äger dem marken och berörs därför inte av höjda tomträttsavgälder. Det här är en bostad i toppklass med fokus på detaljer och smarta lösningar.

En kombination svår att bräcka - hjärtligt välkomna på visning!