BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybohovsbacken 65, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • 3.460.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och ljus hörntvåa i fritt, insynsskyddat läge och med stor södervänd balkong. Stor och stabil förening med låga avgifter och dolda tillgångar i form av många hyresrätter.

Lägenheten renoverades 2018 och kännetecknas av stora ytor, goda förvaringsmöjligheter och ett härligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartier i två väderstreck. Badrummet renoverades i samband med stambytet ca 2005.

Från vardagsrummet nås den stora, inglasade balkongen med många soltimmar. Vardagsrummet är stort och luftigt och rymmer matgrupp, soffa, fåtöljer och annan möblering. Modernt kök i mycket bra skick med goda förvaringsmöjligheter. Köket är från Marbodal och utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro, fläkt och diskmaskin. Plats för matbord för 4-5 personer. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblering. Helkaklat, stambytt badrum med vädringsfönster, dusch, handdukstork, förvaring och tvättmaskin.

Genomgående ekgolv i bra skick. Klinkergolv i kök och badrum.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Tornen är en stor och stabil förening med gott om gemensamma utrymmen. Det finns bl.a. gym, bastu och övernattningslägenhet för föreningens medlemmar att nyttja. Utomhus finns bl.a. boulebanor och grillplats.

Optimalt läge med närhet till Liljeholmstorget där all tänkbar service och utmärkta kommunikationer finns. I närområdet finns även flertalet mysiga promenadstråk längs vattnet och på bara några minuters promenad över Liljeholmsbron når man Södermalm.

- Stor balkong i soligt läge

- Stor, stabil förening med låg månadsavgift

- Gym och gästlägenhet i föreningen

- 50 m till Nybohovshissen som tar 2 min till Liljeholmen