BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Maria Prästgårdsgata 19A, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 9.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen att längta hem, en sällan skådad lägenhet där modern elegans möter tidlös charm. Denna sekelskifteslägenhet, med sina tre rum och kök, har genomgått en omsorgsfull renovering där varje detalj valts med noggrannhet för att bevara dess autentiska karaktär. Du möts av en optimal planlösning, generös takhöjd, nyslipade furugolv, höga socklar, vackra stuckaturer och imponerande speglade fönster – allt med syfte att skapa en miljö präglad av enastående estetik.

Utforska många möbleringsalternativ då varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla rätt. Köket, en närliggande pärla, är skapat för maximal förvaring och arbetsytor. I en modern grön nyans med integrerade vitvaror, svart stenbänkskiva och fasat kakel i halvstensförband, bjuder det in till kulinariska äventyr.

Lägenhetens två sovrum sträcker sig längs korridoren och badar i naturligt ljus genom vackra fönster med eleganta fönsterspeglar. Från det större sovrummet leder vackra dubbeldörrar ut till den söderläge balkongen, där du kan njuta av en unik utsikt. Innergården, en grönskande oas av lugn och avskildhet, erbjuder en lekplats, gungor, lekstuga, gräsmattor och soliga platser för de små och vuxna att trivas.

Den rymliga hallen med ljusinsläpp från två väderstreck, leder dig till ett generöst helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, handdukstork och en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Förvaring finns tillgänglig via två stycken walk in closet samt källarförråd. Bekvämligheter som hiss, automatiska dörröppnare och barnvagnsramper bidrar till den höga livskvaliteten. I det centrala gårdshuset väntar en föreningens festlokal, komplett med kök, öppen spis och plats för upp till 30 personer. Gårdshuset erbjuder också en bastu och tvättstuga för din bekvämlighet.

Föreningen har dessutom en övernattningslägenhet i fastigheten, perfekt för släktingar eller vänner på besök. Här är möjligheten att förvärva en exklusiv bostad där varje dag blir en upplevelse av stil, komfort och tidlös elegans.

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnade hall som genomsyras av en varm atmosfär med ljusinsläpp från två väderstreck. De generösa takhöjderna och nyslipade furugolven skapar omedelbart en känsla av kvalitet och medvetenhet. Här finns plats för avhängning via garderob för en bekymmerfri vardag. 

Vardagsrum:
Fortsätt in i vardagsrummet, där modern elegans och tidlös charm smälter samman. Ljuset strömmar in genom två stora fönstren och belyser det vackra furugolvet. Rummet är utformat för avkoppling och social samvaro, med flexibla möbleringsmöjligheter som gör det till en perfekt plats för både vardag och speciella tillfällen. Här finns plats för stort matbord för upp till 8 personer invid fönstret.

Kök:
Det intilliggande köket är en kulinarisk pärla. Den moderna gröna tonen harmoniserar elegant med integrerade vitvaror, en svart stenbänkskiva och fasat kakel i halvstensförband. Här skapas en inspirerande atmosfär för kulinariska äventyr samtidigt som optimal förvaring och arbetsytor erbjuds. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis med häll, fläkt,  blandare i rostfritt, integrerad micro, kyl och frys. 

Sovrum 1 med balkong:
Det större sovrummet utgör en privat reträtt med vackra fönster och dubbeldörrar som öppnar upp till balkongen som ligger i soligt gårdsläge. Njut av en unik utsikt och låt det naturliga ljuset flöda in i detta eleganta rum. Här finns pats för dubbelsäng , sängbord, arbetsplats eller byrå vid behov. 

Sovrum 2:
Det andra sovrummet fortsätter den harmoniska atmosfären med naturligt ljus och elegant design. Perfekt som barn eller gästrum då en säng om 2meter får plats på tvären. God förvaring via garderob. 

Badrum:
Stig in i det generöst helkaklade badrummet där klinkergolv, badkar och moderna bekvämligheter skapar en avkopplande och funktionell miljö. Den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren bidrar till praktisk bekvämlighet. Här finns handfat, spegel, golvvärme. 

Walk in Closets: Två rymliga walk-in closets erbjuder gott om plats för organiserad förvaring. Medan källarförrådet ytterligare möjliggör en strukturerad vardag.