BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Knektvägen 15

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 2.975.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika och charmiga tvårumslägenhet med enastående panoramautsikt i två väderstreck. Lägenheten är belägen på femte våningen i en sexvåningsbyggnad, och självklart finns det en hiss som gör det bekvämt att nå din våning.

Det rymliga vardagsrummet öppnar upp till en underbar balkong som badar i solens strålar hela dagen. Utsikten är imponerande och omfattar utsikten över stadens hustak, grönskande områden och horisonten. Lägenheten är ljus och luftig med stora fönster som ger generöst med naturligt ljus i båda riktningarna.

Köket är inrett i en tidstypisk 50-talsstil från Järfälla kök och är utrustat med alla moderna bekvämligheter som du kan önska. Morgonljuset som strömmar in genom östvända fönster skapar en underbar stämning för ditt morgonkaffe. Här finns alla bekvämligheter, inklusive en diskmaskin, högkvalitativa vitvaror och gott om förvaringsutrymme.

Sovrummet rymmer en dubbelsäng och både här och i hallen finns generösa platsbyggda garderober som erbjuder rikligt med förvaringsmöjligheter. Badrummet är elegant helkaklat och är utrustat med en tvättmaskin för din bekvämlighet.

Förutom den fantastiska lägenheten, kommer du att uppskatta att den är en del av en stabil, välmående bostadsförening. Enligt årsredovisningen för 2021/2022 har föreningen en mycket låg belåningsgrad på endast 915 kr/kvm och innehar cirka 10 miljoner i likvida medel. Dessutom erbjuder föreningen både en festlokal och ett hobbyrum för sina medlemmar.

Läget är utmärkt med närhet till tunnelbanan och ett brett utbud av restauranger, caféer, mataffärer och service i området. Missa inte chansen att besöka denna visning och upptäcka detta fantastiska boende. Välkommen!

Milsvid utsikt
Vackert Järfälla kök
Originalgolv i vardagsrum
Helkaklat badrum med tvättmaskin
Goda förvaringsmöjligheter
Balkong i söderläge
Gavellägenhet
Hiss i huset
Mycket stabil förening
Låg belåning om 915 kr/kvm
Tunnelbana och matbutiker