BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bergsundsgatan 4, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • 5.100.000 kr / Såld
  • 9024
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastiskt fin funkislägenhet med underbar balkong i populära Hornstull! Här bor ni i en lägenhet där alla kvadratmeter kommer på sin plats med en öppen och social planlösning, ni bor dessutom i en solid förening med låg belåning!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring bakom garderober. Från hallen når ni lägenhetens hjärta - köket och vardagsrummet. Detta rum är perfekt för dig som vill bo ljust och öppet och önskar en social lägenhet. Köket har gott om arbetsytor samt förvaring bakom vita köksluckor. Har du alltid drömt om en köksö? Nu kan drömmen äntligen besannas! Bjud hem vänner och familj och servera drinkarna på köksön! Intill köket finns öven gott om plats för större middagsbord. Här finns all maskinell utrustning så som ugn, spis, diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Vida dubbeldörrar från köket når ni den underbara balkongen som blickar ut mot grönskande träd. Här finns plats för balkongmöbler och odlingar. Vardagsrummet har ett socialt samspel med köket och här finns det gott om plats för större soffgrupp samt övrigt möblemang. Önskas kontorshörna så finns det plats för även det i vardagsrummet. 

Sovrummet nås via vardagsrummet och har plats för dubbelsäng. Här finns även en garderobsvägg som sväljer årstidernas alla klädesplagg. Badrummet är helkaklat och rymligt. Det är utrustat med badkar, wc, handfat och förvaring. 

Detta är sammantaget en lägenhet som passar både paret och singeln! Ni bor på en lugn adress och ett stenkast från Hornstulls puls. Här finns populära restauranger så som Bistro Barbo, Tjoget, Vurma och många fler! Ni bor dessutom i en bra förening. Missa inte denna visning!